Juha od češnjaka
S češnjakom je ili ga obožavaš ili ga ne podnosiš, za sve ljubitelje donosimo recept za predivnu juhu od češnjaka. Dobrobiti češnjaka za naš organizam su bezbrojne i pozitivno djeluje…
S češnjakom je ili ga obožavaš ili ga ne podnosiš, za sve ljubitelje donosimo recept za predivnu juhu od češnjaka. Dobrobiti češnjaka za naš organizam su bezbrojne i pozitivno djeluje…
Budimo sva osjetila s domaćim kruhom od integralnog brašna. Uvijek treba uživati u hrani i ne to nije samo isprazna priča. Kada uživate u hrani lakše ju probavljate, jačate apsorpciju…
Znate da mljeveni tofu možete čuvati u zamrzivaču od 9 do 12 mjeseci? Jednostavno zamotajte tofu u kuhinjski papir i iscijedite tekućinu. Nasjeckajte tofu s Bamix štapnim mikserom, a začine…
Kombinacija mente i pistacija za predivan sladoled koji jednom kada probate postat će vaš omiljeni. Svojom svježinom i teksturom oborit će vas s nogu. Sastojci: 120 ml zobenog mlijeka 120…
Kako bi vam svaki put umak za pizzu ispao savršeno donosimo točne omjere umaka za 2 pizze. Potrebni sastojci: 500 ml pasirane rajčice 2 žlice maslinovog ulja 2 žličica…
Svi volimo fini ručak, a još ga više volimo kada je brz. Ovaj recept za špagete od tikvica ćete obožavati. Pesto od bosiljka možete pripremiti u većim količinama i čuvati…
2.a razred OŠ Nikola Tesla iz Rijeke s učiteljicom Sunčicom Gačić sudjelovao je u projektu "Dan jabuka". Enzita tim je posjetio učenike i zajedno s njima pravio hladno prešane…
Ove godine sam osjećaj alergije prvi puta osjetila na vlastitoj koži i što to znači biti alergična (a da se ne radi o alergiji na reklamu, na osobu ili…
Tvrtka Enzita d.o.o. organizira u sklopu projekta UP.02.3.1.03. Hrana kroz život informativne radionice na temu društveno poduzetništvo i model zdrave prehrane. Radionice su namijenjene mladima koji su zainteresirani za zdravu…
Kad neko spomene cimet rolice odmah osjetimo taj miris, zar ne? Za nas predstavlja miris djetinjstva i topline oko srca. Složili smo se, krenimo pripremati te mekane i pahuljaste cimet…