Združimo li rajčicu, krušku i kivi dobit ćemo, ni manje ni više nego – slatko-kiselo-čupavi sok! Jedan od favorita ovoga ljeta.
Karakteristična kiselost rajčice, slatkoća kruške i intenzivan okus kivija dobitna su kombinacija za ukusan, lagan i svježi, ljetni, slatko-kiselo-čupavi sok. Kruška osvaja svojim slatkim okusom, a prirodan je i brz izvor energije. Kivi, kao sočno vitaminsko čudo, daje ovome soku intenzivnu notu i produbljuje okus.
U svega nekoliko trenutaka pripremite ukusan napitak koji ćete poželjeti ponovno.
Sastojci:
- 250 g cherry rajčica
- 100 g kivija
- 60 g krušaka
Upute:
- Rajčicama ukloniti peteljku. Krupno nasjeći kivi i krušku, nije im potrebno oguliti koru.
- Staviti sastojke u Hurom sokovnik.
I dobili ste idealan osvježavajući i zdravi sok!
Recept potražite na Hurom.com.