Premium kuhinjski robot

Višenamjenski samostojeći kuhinjski pomoćnik s kojim možete činiti nevjerojatne stvari.

Ankarsrum Assistent Original nije samo još jedan kuhinjski uređaj. Proizvodi se u Švedskoj i napravljen je za jako zahtjevne zadatke. Pouzdan uređaj kojega ćete koristiti cijeloga života.

Izgleda vam poznato? Ankarsrum Assistent Original nasljednik je Assistenta kojega je proizvodio Electrolux!

Ovo je najnoviji model s nekoliko novih pametnih funkcija i poboljšanja.

Zahvaljujući snažnijem motoru od 1500 W, možete s lakoćom miješati i teža tijesta.

Ogromna posuda od 7 litara čini ovaj uređaj idealnim za izradu velikih količina tijesta. Može bez problema zamijesiti 5 kg tijesta.

Pouzdan kuhinjski uređaj koji nikada ne izlazi iz mode.

Ono po čemu se Ankarsrum Assistent Original razlikuje od ostalih kuhinjskih uređaja su funkcionalnost, fleksibilnost, dug životni vijek, snaga motora, retro dizajn i kompatibilnost s Ankarsrum i Electrolux nastavcima s modela miksera iz prijašnjih godina.

Puno dodataka uključenih u paket.

Uz Ankarsrum Assistent Original u osnovnom paketu dolaze: posuda od nehrđajućeg čelika kapaciteta 7 litara, valjak za tijesto, nož za tijesto, kuka za tijesto, lopatica te poklopac zdjele za fermentaciju. Također, tu su i zdjela za miksanje, balon metlice za kreme te metlice za izradu prhkog tijesta. Naravno, tu je i knjiga recepata.

Rotirajuća metalna posuda.

Otvorena posuda olakšava dodavanje sastojaka te pregled i opip tijesta. S valjkom za tijesto i rotirajućom zdjelom, Ankarsrum Assistent Original pruža optimalno i jedinstveno miješenje tijesta.

Zahvaljujući posudi zapremine 7 litara odjednom je moguće izraditi do 5 kg tijesta.

Konstrukcija uređaja omogućuje optimalan prijenosni omjer između motora i zdjele. Na taj se način postižu veća čvrstoća i trajnost.

Najbolji Premium uređaj u 2022. godini

Prema izboru stranice PriceRunner Ankarsrum Assistent Original proglašen je najboljim Premium izborom u kategoriji kuhinjskih uređaja!

U zaključku testa ovog uređaja stoji: “Svi dodaci radili su savršeno i pravo je zadovoljstvo imati ovog kuhinjskog pomoćnika. Ukoliko puno pečete i želite vrhunski uređaj, Ankarsrum AKM 6230 više će nego ispuniti vaša očekivanja.”

Visoka kvaliteta i snažan motor.

Ankarsrum Assistent Original radi točno onako kako vi želite i onoliko dugo koliko je vama potrebno. Uz svaki osnovni paket Assistent Original AKM6230 dolazi pribor koji će vam olakšati rad u kuhinji i pružiti vam neprocjenjivu pomoć u pripremi, od biskvita do kruha s dizanim tijestom.

Uz snažan motor od 1500 W s visoko učinkovitim prijenosom energije dobivate izdržljivog prijatelja u kuhinji, spremnog preuzeti sve teške zadatke. Uređaj samostalno regulira svoju brzinu ovisno o opterećenju. Njegov jedinstveni prijenosnik čini ga snažnim i tihim.

7 godina jamstva

Svaki uređaj testiran je pojedinačno i dolazi sa 7 godina jamstva.

Snažan motor i velika posuda

Snažan motor od 1500 watta i posuda velikog kapaciteta.

Višenamjenski uređaj

Jedan uređaj, dvije pozicije, beskonačne mogućnosti uz dodatke.

Jedan uređaj. Dvije pozicije. Beskrajne mogućnosti.

Ankarsrum Assistent Original osim što služi kao svestrani samostojeći mikser, uz nastavke koji se kupuju zasebno pretvara se u moćan stroj s kojim možete miješati, mutiti, mljeti meso, raditi tjesteninu, cijediti agrume, izrađivati savršene kobasice, hamburgere, kruh, tjestenine, umake, smoothie, pa čak i sladoled.

Samo vaša mašta postavlja granice onoga što vi i vaš Ankarsrum Assistent Original možete pripremiti.

Svježe tjestenine

Uz odgovarajući nastavak izradite svježe, domaće tjestenine.

Sokovi i smothie

Pripremite osvježavajući smothie i blendajte sokove.

Mljeveno meso

Napravite mljeveno meso za savršen hamburger.

Probno testiranje!

Pružamo vam priliku da kod nas u Enzita Experience shopu isprobate uređaj prije kupovine kako bi se uvjerili u njegovu snagu i kvalitetu osobno.

Zalog za budućnost

Ideja je da ovaj samostojeći mikser posao obavlja u cijelosti, odnosno da vam pruži fantastične performanse i funkcionalnost te vrhunski dizajn i izgled. Ovo je jedan od onih uređaja koji se nasljeđuje s jedne generacije na drugu, ostajući pri tome moderan i funkcionalan.

Odaberite svoju boju

Osim što je u stanju podnijeti veliki teret u kuhinji, Ankarsrum Assistent Original izgleda fantastično! To je uređaj zbog kojeg ćete osjetiti radost svaki put kada uđete u kuhinju. Dio je interijera sam po sebi. Odaberite boju koja odgovara vašoj osobnosti. Ili kuhinji. Ili jedan potpuno drugačiji, koji se u potpunosti ističe!

Ankarsrum katalog:

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica