Sinonim za vrhunske blendere

Što mogu napraviti u VITAMIX blenderu?

SMOOTHIE

Vitamix blender doslovce može usitniti namirnice da postanu tekuće.

PIRE

Izraditi baršunaste teksture namirnica.

blender

MLJEVENO

Možeš usitniti žitarice, ili neke druge suhe namirnice kako bi dobio brašno.

SJECKANO

U roku nekoliko sekundi tvoje namirnice usitni i isjeckaj.

Zašto je VITAMIX tako poseban?

Vitamix će vam otvoriti kreativne mogućnosti obrade namirnica i jednostavne recepte će podići na viši nivo.

Kao što vidite na slici teksturu smoothie lijevo ima neobrađene komponente, dok slika desno smoothie u Vitamixu je savršeno kremast. Za test su se koristile iste namirnice i vrijeme blendanja (45 sekundi) na najvećoj brzinini. 

Za druge blendere izrada maslaca od orašida je zahtjevan zadatak, a u Vitamix blenderu maslac izradite za 1 minutu. Bez dodataka ulja,  savršeno kremaste teksture.

 

Izaberite svoj:

Blender koji se prenosi na generacije

Uvjereni u kvalitetu i izdržljivost Vitamixa garancija tvornička garancija traje 10 godina. No i s tako dugačkom garancijom, manje od 2% Vitamix blendera se vrati na popravak, tako da smo sigurni da ćete ga proslijediti na slijedeću generaciju. 

 

Bademovo mlijeko iz Vitamixa

Najčešća pitanja za VITAMIX

Za tebe smo izdvojili što su nas najviše pitali za Vitamix blendere. Ovdje ćeš vrlo vjerojatno naći odgovor odmah. Ukoliko te zanima nešto drugo, pošalji nam odmah email na info@enzita.hr

Vitamix ima BPA free posude od Tritan poliestera koji je najčvršći i najsigurniji materijal koji smije doći u doticaj s hranom od plastičnih legura. Budući da se oštrice okreću velikom brzinom, kako ne bi došlo do težih ozljeda ukoliko nekome ostane žlica u posudi (što je ponekada slučaj), novi Vitamix modeli nemaju staklene vrčeve.

Za početak par minuta povijesti. Vitamix je firma koja je prije 70 godina izmislila blender kao kućanski aparat. Od tada ne proizvode ništa drugo osim Vitamix blendera. To su doveli do tolikog savršenstva da jednostavno sa svojim motorima postižu kvalitetniju obradu namirnica nego neki blenderi s milijun i sitno Watta.

Radi usporedbe, Vitamix u svojoj ponudi ima komercijalni blender koji ima najveću posudu na tržištu, 5.8 L. Taj model koji se popularno zove Vitamix XL ima motor snage 1900 Watta i ima savršenu obradu namirnica. Ako je to dovoljno za najveći blender na tržištu, onda je 1400 Watta sigurno i više nego dovoljno za manje modele sa posudama do 2L.

Prosječni blender koji možete kupiti u trgovini za par stotina kuna će imati do 15 000 okretaja u minuti. Nešto snažniji modeli će imati do 25 000 okretaja u minuti. Vitamix blenderi imaju maksimalan broj okretaja od 37 000 okretaja u minuti.

S tim brojem okretaja, Vitamixove oštrice će Vam omogućiti da postignete svilenkastu teksturu sa svojim smoothijem, kao i sa savršenim kikiriki maslacem. Dodatno, zbog te brzine rada, s Vitamixom Vaše kreacije bivaju pripremljene unutar jedne minute.

Posude se mogu kombinirati obzirom na linije. Ascent posude se ne mogu koristiti na modelima Explorian E310/TNC/Pro300/Pro500/Pro750

Svaki Vitamix blender je predviđen za sve modele miksanja namirnica. U svakome modelu koje imamo u ponudi ćete moći pripremati: smoothije, maslace, ledene deserte, juhe i puno više. Zato je Vitamix odličan. Bez obzira koji model Vitamixa odabrali, on će Vam ponuditi maksimalnu učinkovitost.

Izaberite svoj Vitamix bleder:

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica