Želimo vas upoznati sa stilom života koji uključuje Hurom sokovnike i sve dobrobiti za zdravlje koje dolaze zajedno s njima.

Što mogu napraviti u HUROM sokovniku?

BISTRI SOK

Čisti sok bez komadića voća

SOK SA PULPOM

Možeš regulirati količinu pulpe u soku.

DESERT

Napravi desert od smrnutog voća.

SLADOLED

Ako imaš kalupe, ulij sok u njih i uživaj u sladoledu.

Kako mogu biti siguran u HUROM?

Zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu), sok se ne zagrijava i ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti siguran.

GNJEČENJE

Posebno dizajnirani vijak uvlači i gnječi komade voća.

FILTRIRANJE

Alpha-chamber je Huromova najnovija tehnologija sita za procjeđivanje.

MIJEŠANJE

Rotirajuće metlice nakon cijeđenja miješaju sok od različitog voća i povrća. I okuse također.

HUROM - utemeljeno 1974.

Huromov ekskluzivni vijak radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom – nježno istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa, bez oštrih rubova, bez glasnih oštrica. Samo čista hranjiva delicija. Ravno u čašu.

Sve je počelo s ručno oblikovanim prototipom, prvim od svoje vrste, izvornim sokovnikom s tehnologijom hladnog prešanja. Voće i povrće je nježno prešano, malom brzinom, prvi puta u povijesti.

Hurom je probijao put kroz godine istraživanja i razvoja kako bi postao najprodavaniji sokovnik na svijetu, s globalnim povjerenjem prema njegovim izvanrednim performansama, vrijednosti i kvaliteti.

Najčešća pitanja za HUROM

Za tebe smo izdvojili što su nas najviše pitali za Hurom sokovnike. Ovdje ćeš vrlo vjerojatno naći odgovor odmah. Ukoliko te zanima nešto drugo, pošalji nam odmah email na info@enzita.hr. Brzi smo.

Da.

Enzita web-shop

Hajdemo zajedno pogledati što ima u našoj internet trgovini.

×
×

Cart