Vrhunski Hurom sokovnici na hladno prešanje

Zašto je sok iz HUROM sokovnika poseban?

Sokovnik Hurom rade na principu hladnog prešanja, zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu), sok se ne zagrijava i ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti siguran.

HUROM - tradicija utemeljena 1974.

Huromov ekskluzivni vijak radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom – nježno istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa, bez oštrih rubova, bez glasnih oštrica. Samo čista hranjiva delicija. Ravno u čašu.

Hurom sokovnik hladno prešanje

Sve je počelo s ručno oblikovanim prototipom, prvim od svoje vrste, izvornim sokovnikom s tehnologijom hladnog prešanja. Voće i povrće je nježno prešano, malom brzinom, prvi puta u povijesti.

Hurom je probijao put kroz godine istraživanja i razvoja kako bi postao najprodavaniji sokovnik na svijetu, s globalnim povjerenjem prema njegovim izvanrednim performansama, vrijednosti i kvaliteti.

Najčešća pitanja za HUROM

Za tebe smo izdvojili što su nas najčešća pitanja vezano za Hurom sokovnike. Ovdje ćeš vrlo vjerojatno naći odgovor odmah. Ukoliko te zanima nešto drugo, možeš nas kontaktirati

Enzita je ekskluzivni uvoznik Hurom sokovnika, te osim Hrvatske, pokrivamo i ostale zemlje u regiji: Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru. Enzita pruža premium prodajnu i postprodajnu uslugu, te se na nas možete osloniti za bilo kakvu problematiku.

Kombinacija tehnologije i tradicije dovela je do stvaranja ovih vrhunskih sokovnika.
Hladno prešanje se pokazalo kao najbolja moguća metoda cijeđenja. Takvom tehnologijom dobiva se maksimalni učinak i osigurava se kvaliteta dobivenog produkta, u ovome slučaju cijeđenog soka.

Naravno da ne. Radi se samo o sporijem broju okretaja kako bi se sačuvali svi fitonutrijenti. Cijeđenje se odvija u jednakom vremenskom periodu.

Preporuka je maksimalno cijediti sok do 30 minuta u jednom ciklusu. Količina soka koji se dobije u tome vremenu, ovisit će o vrsti namirnica koje se cijede. Možete dobiti 5 litara, a možete dobiti 15 litara soka.

Produktivnost je na prvom mjestu!
S Huromom je moguće cijediti sok iz svih voćnih i povrtnih namirnica. Moguće je cijediti i namirnice u kojima se nalazi minimalni sadržaj soka (cikla, batat, lišće povrća).

Ručica na komori za cijeđenje određenih modela sokovnika služi za povećanje pritiska u komori za cijeđenje. S ručicom ćete regulirati količinu pulpe u soku kada cijedite namirnice kašaste teksture. Konkretno, ako cijedite sok u koji ćete uz jabuku dodati jagode, zreli kivi ili marelicu, ako zatvorite s ručicom otvor za pulpu, veći dio tih kašastih namirnica će završiti u soku. Ukoliko ne zatvorite s ručicom otvor za pulpu, dio kašastih namirnica će završiti u soku, a dio u “otpadu”.

Zbog velikih pritisaka unutar komore za cijeđenje, nužno je da ona bude izrađena od materijala koji to mogu podnijeti. Komora je izrađena od Tritan poliestera koji je najčvršća BPA free legura koja savršeno zadovoljava zahtjevima prešanja soka u Huromovim sokovnicima.

Zavisno o vašim preferencijama kakav sok volite bistriji ili sok s više pulpe. Ako volite bistriji sok izaberite sokovnik s metalnim sitima, ako volite više pulpe plastičnim, a za još više pulpe sito i vijak u jednom. 

Izaberite svoj Hurom sokovnik:

Probno testiranje!

Pružamo vam priliku da kod nas u Enzita Experience shopu isprobate uređaj prije kupovine kako bi se uvjerili u njegovu snagu i kvalitetu osobno.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica