Perilice posuđa

BOB najmanja perilica posuđa napokon je u Hrvatskoj!

Perilice posuđa BOB najkompaktnije su perilice posuđa na svijetu. Bob se savršeno prilagođava svakom vašem prostoru. Ova najmanja perilica posuđa na svijetu ima ugrađen spremnik za vodu te joj nije potrebno spajanje na tekuću vodu. Svojim ekspresnim pranjem iznimno je bliska profesionalnim perilicama, a oduševljava kapacitetom iako je najmanja perilica posuđa na svijetu. Bob omogućuje kvalitetno pranje posuđa za samo 20 minuta. Može oprati do 16 čaša ili šalica u samo 15 minuta, ili suđe od cijeloga dana za samo 20 minuta.

Malo veća od prosječne mikrovalne pećnice, Bob mini perilica posuđa može stajati na kuhinjskom pultu. To je najkompaktnija perilica posuđa na svijetu. U kamper, na brod, u stidio apartman, u kombi, u kuhinju, u uredu… postavite je gdje god poželite.

Bob je prva perilica suđa koja može raditi bez priključka na vodu zahvaljujući njegovom ugrađenom spremniku od 3,9 L. Najmanja perilica posuđa na svijetu iznimno je štedljiva, jer koristi 5 puta manje vode nego kod ručnog pranja suđa.

Teži samo 10,9 kg te ju je iznimno lako seliti. Bob je prva perilica posuđa koja ima otvaranje vrata na dodir što je iznimno praktično kada su vam pune ruke. Laganim dodirom, vrata se sama automatski otvaraju.

Unutarnje LED osvjetljenje daje poseban šarm perilici, ali i vašoj kuhinji. Zanimljive boje kućišta mogu se uklopiti bilo u koju kuhinju, a dodatna pogodnost je mogućnost promjene prednje maske kad god poželite.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica