Facebook Pixel code

Enzita Kitchen Studio

Imamo najveću prezentacijsku kuhinju za koju znamo. Ako netko ima veću – javite nam! 🙂 U njoj možete potpuno uživati u raznim radionicama koje organiziramo.

Mi našu kuhinju također i iznajmljujemo. Budući da se svima sviđa, ne možemo je zadržati samo za sebe.
Kuhinja je polukružnog tlocrta, tako da našim klijentima omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora.
Opremljena je s  devet mobilnih kuhinjskih jednica i glavnim otokom te je pogodna za kuharske i slastičarske radionice, master class tečajeve i sve druge edukativne ili zabavne aktivnosti vezane uz hranu. 

Posebna ponuda Enzita Kitchen Studija su kulinarski team buildinzi. Prostor i oprema jednostavno se prilagođavaju manjim ili većim timovima koji svoj poslovni uspjeh žele sami skuhati. Svakom klijentu pristupamo individualno, jer svaki tim ima svoj karakter. Potrebno nam je samo nekoliko informacija da složimo odličnu ponudu koja će biti po mjeri vašeg tima, a dobro druženje uz pripremu hrane jamči povezivanje tima na potpuno novoj razini. Kulinarski team building pravi je recept za uspjeh!

U kuhinji se nalaze projektor, platno, ozvučenje i sklopive stolice koji u trenu prostor kuhinje pretvore u dvoranu za predavanje.

S nama surađuju brojni chefovi, blogeri, tvrtke ali i agencije koje u Enzita Kitchen Studiju snimaju svoje promotivne foto i video materijale te kreiraju sadržaje u prostoru koji im na dohvat ruke nudi svu potrebnu opremu i pribor za pripremu hrane te serviranje (i konzumaciju).
Ukoliko imate bilo kakvih upita vezano za našu kuhinju, slobodno nam se obratite i provjerite sve što vas zanima.

 

Kontakt:

 marija@enzita.hr

+385 95 872 3290

 +385 1 562 7529
                                                                                  
                                                                                             
                                                                                           

Plant-based ručak

Na početku radionice upoznajemo se s ključnim principima plant-based kuhanja gdje posebno ima mjesta i za sva vaša pitanja i nedoumice. Zatim slijedi kuhanje prema zanimljivim plant-based receptima – dakle primjena teorije, učenje na greškama, usavršavanje vaših kulinarskih talenata. 🙂 Na kraju ćemo sve kušati, prokomentirati i ponijeti doma da plant-based kreacije ne ostanu samo unutar naša četiri zida. Također, svaki polaznik dobiva diplomu kao ultimativni dokaz vještina koje posjeduje, a koju može ponosno objesiti na zid svoje kuhinje.
Primjeri jela koja ćemo pripremati su:
 – pita od tofua i povrća;
 – musaka od batata i bulgura;
 – pastirska pita od leće;
 – plant-based gulaš od batata…
Radionica je namijenjena svima onima kojima je plant – based prehrana zanimljiva, onima koji su počeli koketirati s njom, kao i onima koji su već dulje u vezi s plant – based prehranom. Iskustvo je poželjno, no nije nužno. Sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete.
Broj mjesta je ograničen, osigurajte svoje mjesto kupnjom ulaznice.
350,00 kn

Kuhanje u paru 14.2.2020.

Što sve ova ulaznica uključuje? 

  • kuharsku radionicu i večeru od tri slijeda za dvije osobe
  • 3 sata zabave i novog iskustva
  • sve namirnice, opremu i pribor za kuhanje 
  • stručno vodstvo
  • ulaznica vrijedi samo za termin 14.2.2020. 

Što se događa u dogovorenom terminu? 

Dolaskom u Enzita Kitchen Studio, dočekat će vas tim koji će vam zaželjeti dobrodošlicu uz šampanjac i jagode sa šlagom. Dovest će vas do vašeg radne jedinice za kojom će vas čekati sve namirnice i recepti. Upoznat ćete se s receptom i zajedno s vašom polovicom razraditi plan pripreme večere. Kroz svaki korak pripreme vodit će vas stručni tim, a nakon pripreme svega, sjest ćete zajedno za stol i u romantičnoj atmosferi večerati ono što ste zajedno skuhali i to prema ovom redoslijedu: 

  1. Predjelo: Tanki kruh (flatbread) s nadjevom od rajčice, luka, mozzarelle i rukole. 
  2. Glavno jelo: Pileća krilca s kestenom ili Kraljevska cvjetača s medom, limunom i češnjakom
  3. Prilog: Krumpir s ricotta sirom
  4. Desert: Čokoladni fudge sa sladoledom. 

Uz svaki slijed degustirat ćete odabrana vina. 

Kada se može iskoristiti ova ulaznica? 

Ulaznica je predviđena za radionicu i večeru na Valentinovo, 14.2.2020. 

Koliko dugo traje radionica s večerom? 

3 sata

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ulaznicu? 

Enzita Kitchen Studio nalazi se na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 14 a. Oko paviljona ima parkirališnih mjesta na pretek te se ne morate brinuti za to. Ukoliko dolazite pješice, od najbližeg tramvaja ili autobusa Kitchen Studio je udaljen 3 do 5 minuta. 

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?
Da. Kompletna večera u tri slijeda s odabranim vinima, šampanjcem i bezalkoholnim pićima. 

Što je najbolje odjenuti?

Možete odjenuti komotniju odjeću jer ćete kuhati (pregače će vas čekati u Kitchen Studiju). Ako nakon večere idete u izlazak, odjenite se prema vlastitoj želji i stilu. 

Što ako bude ružno vrijeme? 

Radionica i večera odvijaju se u zatvorenom i toplom prostoru te vremenske prilike ne utječu na njihovo održavanje. 

Mogu li povesti prijatelje sa sobom? 

Ulaznica vrijedi za 2 osobe koje će zajedno kuhati na jednoj radnoj jedinici. 

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo? 

Ne. 

Trebam li još nešto znati?
Ulaznica vrijedi samo za termin 14.2.2020. te je broj mjesta ograničen na ukupno 10 parova. 

Osim što već iz menija možete vidjeti da ćete pripremati prefinu hranu, nemojte se iznenaditi ako se zabavite kao nikada do sada. Obične večere su dosadne, zato se počastite novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju. Pa, nek ljubav cvjeta!

400,00 kn

Kuhanje u paru 13.2.2020.

Što sve ova ulaznica uključuje?

  • kuharsku radionicu i večeru od tri slijeda za dvije osobe
  • 3 sata zabave i novog iskustva
  • sve namirnice, opremu i pribor za kuhanje
  • stručno vodstvo
  • ulaznica vrijedi samo za termin 13.2.2020.

Što se događa u dogovorenom terminu?

Dolaskom u Enzita Kitchen Studio, dočekat će vas tim koji će vam zaželjeti dobrodošlicu uz šampanjac i jagode sa šlagom. Dovest će vas do vašeg radne jedinice za kojom će vas čekati sve namirnice i recepti. Upoznat ćete se s receptom i zajedno s vašom polovicom razraditi plan pripreme večere. Kroz svaki korak pripreme vodit će vas stručni tim, a nakon pripreme svega, sjest ćete zajedno za stol i u romantičnoj atmosferi večerati ono što ste zajedno skuhali i to prema ovom redoslijedu:

  1. Predjelo: Tanki kruh (flatbread) s nadjevom od rajčice, luka, mozzarelle i rukole.
  2. Glavno jelo: Pileća krilca s kestenom ili Kraljevska cvjetača s medom, limunom i češnjakom
  3. Prilog: Krumpir s ricotta sirom
  4. Desert: Čokoladni fudge sa sladoledom.

Uz svaki slijed degustirat ćete odabrana vina.

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Ulaznica je predviđena za radionicu i večeru točno uoči Valentinova, 13.2.2020.

Koliko dugo traje radionica s večerom?

3 sata

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ulaznica?

Enzita Kitchen Studio nalazi se na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 14 a. Oko paviljona ima parkirališnih mjesta na pretek te se ne morate brinuti za to. Ukoliko dolazite pješice, od najbližeg tramvaja ili autobusa Kitchen Studio je udaljen 3 do 5 minuta.

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?
Da. Kompletna večera u tri slijeda s odabranim vinima, šampanjcem i bezalkoholnim pićima.

Što je najbolje odjenuti?

Možete odjenuti komotniju odjeću jer ćete kuhati (pregače će vas čekati u Kitchen Studiju). Ako nakon večere idete u izlazak, odjenite se prema vlastitoj želji i stilu.

Što ako bude ružno vrijeme?

Radionica i večera odvijaju se u zatvorenom i toplom prostoru te vremenske prilike ne utječu na njihovo održavanje.

Mogu li povesti prijatelje sa sobom?

Ulaznica vrijedi za 2 osobe koje će zajedno kuhati na jednoj radnoj jedinici.

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo?

Ne.

Trebam li još nešto znati?
Ulaznica vrijedi samo za termin 13.2.2020. te je broj mjesta ograničen na ukupno 10 parova.

Osim što već iz menija možete vidjeti da ćete pripremati prefinu hranu, nemojte se iznenaditi ako se zabavite kao nikada do sada. Obične večere su dosadne, zato se počastite novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju. Pa, nek ljubav cvjeta!

400,00 kn

VELIKA BOŽIĆNA KUHARSKA RADIONICA ZA DJECU-21.12.2019.

Božićna radionica već dugo je planirana, a autorica i voditeljica joj je Nastasja Chiara Petrić, autorica bloga Chiarin tanjurić.

Radionica će se održati 21.12.2019. u Enzita Kitchen Studiju i to u čak DVA TERMINA:

1.termin: 11-13h
2.termin: 15-17h

Cijena radionice po djetetu iznosi 220,00 kn (jedan roditelj u pratnji dolazi besplatno). Kod prijave, molimo da u napomeni navedete željeni termin.

21.12., taman pred sam Božić, moći ćete sa svojom djecom prisustvovati radionici kolačića! Osim puno drugih iznenađenja, za svu djecu bit će spremni i POKLONI koje su nam vrijedno pripremili i osigurali vilenjaci iz dm Hrvatska (dmBio), kao i sve ostale namirnice za izradu keksića 🙂 Božićna glazba, poznati blagdanski mirisi i jedno posebno dodatno IZNENAĐENJE, sve vas čeka na još jednoj radionici by Chiarin tanjurić!

Neopisivo se veselimo, a za sve dodatne informacije javite se na nastasjachiara@gmail.com  

 

220,00 kn

MUZEJ U LONCU – 19. lipnja 2019. u 11 sati

RADIONICA JE BESPLATNA ZA SVE POSJETITELJE
Mjesto održavanja: ENZITA KITCHEN STUDIO, Av. Dubrovnik 15, paviljon 14A
Vrijeme održavanja: 19. lipnja 2019. u 11 sati

Enzita Kitchen Studio u suradnji s Gradskim muzejem Požega kreće u novu avanturu. Muzej u loncu jedinstven je projekt koji kroz tradicijsku prehranu Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema godinama pomno istražuje, dokumentira i na jedinstven način predstavlja vrlo vrijednu, zaboravljenu i nedovoljno poznatu nematerijalnu kulturnu baštinu istočne Hrvatske.

Nizom aktivnosti, od bloga, izložbi, degustacija i cooking show-ova, preko dokumentarnih filmova i predavanja, pa sve do suradnje sa školama, proizvođačima domaće hrane, ugostiteljima i turističkim djelatnicima, ova neobična riznica prošlosti i običaja nastoji razbiti predrasude javnosti da je prehrana istočne Hrvatske nemaštovita, jednolična i nezdrava, odnosno da se zasniva uglavnom na mesu i suhomesnatim svinjskim proizvodima. Otkrivajući zaboravljene domaće i ekološke namirnice te filozofiju recikliranja namirnica, Muzej u loncu nastoji upozoriti javnost na gastronomske i turističke potencijale zaboravljenih jela i njihovu primjenjivost danas u svakodnevnom životu. 

Ali, ono što je najvažnije, projekt je kroz zaboravljena i nedovoljno poznata jela pronašao jedinstven način interpretacije životnih, radnih i godišnjih običaja sela, grada i plemstva te zanimljivih turbulentnih povijesnih zbivanja na ovim područjima. Muzej u loncu egzotične okuse i mirise gostima i posjetiteljima nudi u svojoj neobičnoj kuharici, virtualnom muzeju, ekskluzivnoj istoimenoj monografiji, ali i na tanjuru u restoranima. I, konačno, došli smo do početka novog života projekta u Zagrebu, u kuhinji Enzita Kitchen Studija. U ovom interaktivnom kuharskom prostoru, zaživjet će brojni recepti kroz pokazne i praktične radionice, prezentacije, predavanja itd. No, svaki recept, svako jelo i svako druženje s Muzejom u loncu bit će protkano pričama o hrani, o ljudima koji su je kuhali, a kuhaju i danas, o onima koji su je jeli, a jedu i danas, te o značaju hrane u zanimljivim individualnim pričama otkrivenim etnološkim istraživanjima. 

Za inicijativu i nastojanja Muzeja u loncu, Gradski muzej Požega u čijem je okrilju nastao projekt, dobio je turističku nagradu zlatni „Simply the best, Way of Croatia“, a autorica projekta, Maja Žebčević Matić, Godišnju nagradu Hrvatske turističke zajednice „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“. Sinergija kojom je Muzej u loncu u humanitarnoj akciji, istraživanju, izložbi, dokumentarnim filmom i monografiji s kuharicom, povezao 16 muzeja istočne Hrvatske, nagrađena je posebnim priznanjem Hrvatskog muzejskog društva, te međunarodnom nominacijom za nagradu „Živa“, Slavenskog foruma kulture.

×

Košarica