Salata s komoračem
Salata s komoračem gotova je u svega 15 minuta. Komorač je srodnik celera, korijandera i peršina i obiluje mineralima. Svojim bogatstvom pomaže u čišćenju organizma, bolesti krvožilnih sustava kao i…
Salata s komoračem gotova je u svega 15 minuta. Komorač je srodnik celera, korijandera i peršina i obiluje mineralima. Svojim bogatstvom pomaže u čišćenju organizma, bolesti krvožilnih sustava kao i…
Dehidracija hrane jedan je od najboljih mogućih načina da se sačuva kvaliteta sirovog voća i povrća. Ujedno, dehidracija hrane je jedna od najstarijih metoda čuvanja hrane poznate našoj civilizaciji. Ljudi…
Sladoled u suživotu s prirodom U današnjem svijetu stvari vrlo brzo zastarijevaju. Hurom vjeruje u sporiji tempo i drži standarde za očuvanje prirodnih nutrijenata u svim sastojcima. Vjerujemo da je…
Juha od voća i povrća pravo je ljetno iznenađenje! Kombinacija manga i mrkve netipična je za juhu, ali moguća je i vrlo primamljiva. Mango, kao vrlo zdravu voću, isplati se…
Veganska panna cotta modificirana je varijanta poznatoga tradicionalnoga talijanskog deserta. Panna cotta odlično se slaže s jačim aromama. Kao vrlo jednostavna slastica baš ju takve arome i okusi obogaćuju. Uz…
Burger od crnoga graha vegetarijanska je verzija, a jednako ukusna kao originalna mesna. Grah, gljive i razno povrće osnova su ovoga burgera. Usudite se isprobati neklasični burger od crnoga graha…
Tabbouleh - tradicionalna bliskoistočna salata s peršinom, kus-kusom ili bulgurom, rajčicama, limunovim sokom, češnjakom i maslinovim uljem. Peršin, kao dominantna komponenta ove salate i ono po čemu je tabbouleh prepoznatljiv,…
Ceviche s kozicama – južnoameričko jelo od sirovih morskih plodova u sokovima citrusa. Brzo je gotovo, svježe i lagano, ljetno jelo. Ovaj ceviche s kozicama možete poslužiti kao predjelo, prilog…
Marinirane masline vrlo su zanimljiv i ukusan dodatak jelima. Salata, predjelo ili jedna od finger food kombinacija na druženju uz čašu vina. Masline ističu se kao izvor vitamina, minerala, vlakana…
Veganska riccota na salati od jagoda i krastavaca prelivena dresingom od naranče i agavinoga sirupa pravo je otkriće! A obogaćuje ju domaća, veganska riccota. Posebno je zadovoljstvo uživati u jelu…