Španjolska večer – TAPAS 6.4.2022

350,00 kn (46,45 €) 500,00 kn (66,36 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 20 sat

S našim stručnim timom naučite sve o popularnim španjolskim tapasima, njihovoj povijesti i kreativnim varijacijama. Radionicom ćete steći vještinu pripreme tapasa s kvalitetnim sastojcima i u odličnoj atmosferi.

Cijena: 350,00 kn za jednu osobu

500 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 5.4.2022.

Opis

Tapas je španjolski pojam za slasne zalogaje koji se jedu prstima, nešto kao španjolska verzija finger fooda. Mogu biti u raznim oblicima i s raznim dodacima, a mi ćemo vas naučiti sljedeće:

  • Kako odabrati prave sastojke za tapas
  • Kako pripremiti ukusnu podlogu za nadjev
  • Koje namirnice su najpogodnije za nadjev tapasa
  • Kako upariti kvalitetno vino s tapasom i koje odabrati
  • Kako kreativno servirati tapase i uživati u njima kad god poželite

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

×
×

Košarica