Trenutno pregledavate VIDEO TEST dr. sc. Anita Freimann: Hurom H320N najbolji je sokovnik koji sam probala!
Otvaram, sastavljam i isprobavam novi sokovnik Hurom H320N.

VIDEO TEST dr. sc. Anita Freimann: Hurom H320N najbolji je sokovnik koji sam probala!

image_pdfimage_print

Certificirana edukatorica sirove hrane i izvanredna profesorica na Ekonomskom fakultetu dr. sc. Anita Freimann kreatorica je 3H Food koncepta: sretna, zdrava i hedonistička hrana.

S vama dijeli nutricionističko znanje te vam nudi ideje za bolje prehrambene izbore bazirane na znanstveno utemeljenom pristupu pomoću kojih postižete željene rezultate. Ovom je prilikom testirala sokovnik za hladno prešanje Hurom H320N.

Hurom H320N sokovnik s tehnologijom hladne preše

“Otvaram, sastavljam i isprobavam novi sokovnik Hurom H320N. Ovo je novija verzija sokovnika Hurom H200 i moram reći da me impresionirao. Ovo je najbolji sokovnik koji sam do sada probala! Danas na tržištu ima svakakvih uređaja, ponuda je ogromna i lako se izgubiti u dostupnim mogućnostima, stoga vam donosim iskrenu recenziju uređaja koji su moj izbor, detaljno objašnjavam zašto su moj izbor te vam dajem savjete i prijedloge za njihovo korištenje”, navljuje naša recenzentica dr. sc. Anita Freimann.

Pogledajte video test sokovnika Hurom H320N:

Prednosti sokovnika na hladno prešanje

Ukoliko u kafiću dobijete svježe cijeđeni sok koji se ubrzo odvaja na dva dijela, odnosno na dnu čaše sok je svjetliji (prozirniji), a na vrhu soka se odvaja pulpa, to je znak da sok nije napravljen u sokovniku na hladnom prešanje. Sokovnici koji nisu na hladno prešanje su brži (zbog čega ih kafići često koriste), no nutritivno to je pogrešno.

Stoga je prvi i najvažniji savjet prilikom kupovine sokovnika da kupite sokovnik na hladno prešanje. Takvi sokovnici su sporiji, odnosno rade na 40 do 80 okretaja u minuti jer se time sprječava oksidacija, a omogućava maksimalna očuvanost nutritivnih sastojaka.

Hurom H320N radi na brzini od 50 okretaja u minuti, što smanjuje stvaranje topline i oksidacije. Ono što je važno napomenuti ovdje je to da je samo mehanizam cijeđenja baziran na malom broju okretaja. Ono što sve kupce ovoga sokovnika jako iznenadi je brzina kojom dobijete čašu cijeđenog soka.

Hurom H320N najbolji sokovnik s tehnologijom hladnog prešanja

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ovaj fenomenalan sokovnik već je u prvim mjesecima postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu.

Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je to da se čak i sastojci koji nisu unaprijed pripremljeni mogu umetnuti odjednom, za automatsko rezanje i cijeđenje. H320N spreman je na sve, od zdravog mlijeka od orašastih plodova, ukusnih sokova do zdravih deserta. Kao i kod svih drugih Hurom sporih sokovnika, sokovnik H320N izrađen je od materijala bez BPA.

Korisnost Hurom H320N sokovnika viša od 80%!

Otvor sokovnika tri je puta veći od postojećih. Ubacite cijele jabuke i naranče koje nije potrebno rezati! Mega pretkomora velikog kapaciteta od 2 litre omogućuje da ju napunite većom količinom voća i povrća, pa čak i za vrijeme rada sokovnika. Uistinu možete cijeli ananas bez usitnjavanja ubaciti u pretkomoru i H320N će od njega iscjediti do 4 dcl soka.

Test s jabukama je pokazao da od 1 kg jabuka sokovnik proizvede 809 ml soka, što daje impresivnu korisnost višu od 80%! U testu s narančama od kilogram naranči dobili smo 722 ml soka, što daje korisnost višu od 72%, što je također fenomenalan rezultat.

Pametna automatska funkcija pretkomore

Pretkomora od dvije litre osim što nam omogućuje ubacivanje većih komada i više sastojaka, ona ih automatski usitnjava kako bismo uštedjeli na vremenu pripreme soka.

Ovo preskakanje koraka ručne obrade sastojaka doprinosi praktičnosti i uštedi vremena. Zdrav hladno prešani sok automatski će se iscijediti za vas, nakon što jednostavno napunite pretkomoru i pokrenete sokovnik.

Sokovnik od vrhunskih materijala

Komora za cijeđenje izrađena je od Tritana, koji je toliko siguran u doticaju s hranom, da se koristi i za dječje bočice. Hurom H320N ima sita od nehrđajućeg čelika koja su savršena za izradu bistrih sokova.

Prsten sita napravljena od Ultema, koji će izdržati najveća opterećenja prilikom cijeđenja soka. Hurom je pomno odabrao materijale s velikim naglaskom na vaše zdravlje.

Danas na tržištu ima svakojakih uređaja, ponuda je ogromna i lako se izgubiti u dostupnim mogućnostima.

Enzita nudi uređaje koji značajno olakšavaju i ubrzavaju pripremu obroka. I ne samo to, oni vam omogućuju dugoročni uspjeh jer je s njima sve lako i jednostavno, a mogućnosti za pripremu obroka su neograničene. Zato, prije ili poslije, oni polako postaju vaši najbolji prijatelji i saveznici u pripremi zdravih obroka.

Kupite H320N već danas!

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica