Vitamix Ascent posude 0.6 L i 0.23 L

19.75 € mjesečno

237,57 

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava

SKU: VI-20-068391 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Vitamix posuda 0.6 l je predviđena za rad na Ascent liniji Vitamix blendera (A2300i, A2500i i A3500i). Opremljena je bazom koja sadrži “self detect” tehnologiju kako bi bledner prepoznao o kojoj se posudi radi i prema tome odredio snagu obrade.

S njom možete pripremati manje količine “tekućih” obroka. S o.6 L posudom ćete praviti smoothije, dresinge za salate i juhe. Ukoliko želite pripremati manje količine namaza i umaka, svakako bismo savjetovali kupovinu Ascent posude od 0.23 L.
Ovu posudu koristite kako biste pripremili svoj smoothie, zaklopili ju i ponijeli sa sobom bez prljanja dodatnog posuđa.
Posuda je uska i visoka, tako da se bez problema može držati i u vratima hladnjaka ako bude potrebe za održavanjem vašeg smoothija hladnim i svježim.

Vitamix posuda 0.6 ima dvostruku stjenku rađenu od Eastman Tritan® poliestera kako bi zadržala nisku temperaturu pripremljenog smoothija.

Posude (osim baze s oštricom) su perive u perilici.

Vitamix Ascent posuda od 0.23 l predviđena za rad uz novu Vitamix liniju Ascent blendera. Tu se nalaze sljedeći modeli: A2300i, A2500i i A3500i.

S ovom posudom ćete moći napraviti male količine namaza, umaka, pašteta i maslaca. To je njezina glavna karakteristika i velika prednost Vitamix Ascent linije naspram svih ostalih blendera na tržištu. Napokon ne morate pripremati velike količine namaza ili umaka. Dovoljno je ubaciti rukohvat svježeg bosiljka, malo soli, ulja i žlicu pinjola i u trenu možete napraviti preljev za svoju tjesteninu.

Ukoliko volite često eksperimentirati u kuhinji, ova posuda uz vaš Vitamix Ascent blender je savršena stvar za vas.

U paketu se nalazi jedna baza (nož posude), posude: 1x 0.6L i 1x 0.23L 

Specifikacije

Proizvođač

Vitamix

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica