Trenutno pregledavate Hurom sokovnik: koji sokovnik izabrati?

Hurom sokovnik: koji sokovnik izabrati?

image_pdfimage_print

Metoda hladnog prešanja Hurom sokovnika osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama  koji našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova.

Hurom sokovnici razlikuju se u tehnologiji cijeđenja, tj. bistrini soka koju dobijete iz sokovnika. Ako volite bistri sok birate modele H330P, H320N i HZ koji imaju metalna sita.

Ako želite sok s malo pulpe u soku birat modele H100 i H200 (plastična sita), a ako želite sok s puno pulpe tada su to sokovnici H300, H310A i H400 (metoda sito i vijak u jednom).

Danas u ponudi imamo modele koji  imaju pretkomoru koja radi sama usitnjavanje. Ako želite ubacivati cijele komade voća i povrća za vas su modeli H201, H320N, H330P

Modeli s malim otvorom gdje morate rezati voće i povrće na sitnije komade i stajati pored sokovnika odabrat ćete između modela  HZ i H100.

 

Sokovnik s najviše preporuka Enzita kupaca

 
Sokovnik s izrazito bistrim sokom H320N otkada je stigao na tržište model H320N ne prestaje oduševljavati kupce.  Sokovnik  H320N s najviše preporuka upravo je zbog velike pretkomore gdje ubacujete cijele jabuke, metalnim sitom koji daje izrazito bistar sok i jednostavnim čišćenjem.
Dijelimo strast za zdravim načinom života i osmijeh sa svakim gutljajem koji popijemo. Uzbuđeni smo da vidimo kakva iznenađenja budućnost donosi!
Nastavljamo inovacije, smiješimo se i uživamo u našim Hurom sokovima. Budućnost je svijetla i puna svježine!
“Najbolji sokovnik onaj koji ćete stvarno i koristiti.”
Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica