PUTEVI VINA vol. 1 – radionica i kušaonica 8.4.2022.

350,00 kn (46,45 €) 550,00 kn (73,00 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 20 sat

Istok Hrvatske bogat je vinorodnim prostranstvima. Jedno od njih slilo se u Iločke podrume, a mi smo pripremili seriju radionica na kojima ćete, uz fine delicije, naučiti sve o vrhunskim vinima Iločkih podruma, kušati vina te kući ponijeti bogat poklon paket. A tu su i dodatna iznenađenja za polaznike.

Cijena: 350,00 kn za jednu osobu

550,00 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 7.4.2022.

Opis

Iločka vina na glasu su kao najbolja u istočnoj Hrvatskoj. Zato su upravo Iločki podrumi partneri našoj seriji radionica Putevi vina. Naš tim udružit će snage s timom

Prvi modul obuhvaća birane degustacijske menije te detaljan uvid u procese proizvodnje vina, postupke kušanja vina te uparivanje vina s jelima.

Na prvom modulu ove serije radionica, polaznici će naučiti:

  • Pripremati gurmanska jela poput svinjskog filea punjenog slavonskim kulenom i sirom te cheesecakea s bademom i muškatnim oraščićem
  • Pravilno istakati vino i koristiti pomagala za kvalitetnije uživanje u vinima
  • Degustirati vina Iločkih podruma poput: Frankovke vrhunske 2021., Graševine vrhunske 2021., Traminca Principovac 2019., Traminca izborne berbe prosušenih bobica 2016. itd.

Za sve polaznike osiguran je poklon paket s bonom za popust u vinoteci Iločkih podruma, uzorak kvalitetnog vina Iločkih podruma te bon za popust na kupovinu ulaznica za 2. i 3. modul radionice Putevi vina.

Uz to, svi polaznici ulaze u izvlačenje za jednu od 3 glavne:

  • 1x noćenje s doručkom u Starom podrumu u Iloku
  • 2x poklon paket mladih vina Iločkih podruma

Pridružite nam se i uživajte na Putevima vina.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

 

NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

×
×

Košarica