Bezglutenska radost – 23.4.2022.

300,00 kn (39,82 €)

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 12 do 15 sati

Bezglutenska radost stiže u Enzita Kitchen Studio. Svjesni zahtjevnosti bezglutenske prehrane, tj. pripreme bezglutenskih obroka, odlučili smo pripremiti ovu radionicu u suradnji s Adrijanom, autoricom bloga Bezglutenska radost.

Cijena: 300 kn za jednu osobu

Opis

Bezglutenska prehrana ne mora značiti odricanje od ukusnih delicija. Samo je potrebno prilagoditi sastojke i hrana će opet pružati radost! Upravo zato smo pripremili radionicu na kojoj ćemo radosno pripremati bezglutenske delicije, poput zafrkanaca sa slaninom i sirom od kojih će svima rasti zazubice.

Da skratimo, na radionici ćete:

  • Naučiti nove recepte za bezglutenske delicije
  • Naučiti pravilno pripremati bezglutenske obroke
  • Ugodno provesti subotnje popodne

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr, ili na 099 815 9052.

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

×
×

Košarica