Trenutno pregledavate Ideje za najbolji uskrsni brunch

Ideje za najbolji uskrsni brunch

image_pdfimage_print

Uskrs samo što nije i savršeno je vrijeme za planiranje vašeg blagdanskog ručka. Iako ne postoji ništa bolje od okupljanja obitelji kako bi zajedno blagdanski objedovali, sama priprema ponekad zna biti iscrpljujuća. Stoga vam donosimo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da svoj uskrsni brunch pripremite bez stresa.

Ideje za uskrsni brunch

Važno je planirati unaprijed! Fokusirajte se na svježe proljetne okuse i namirnice koje možete nabaviti na recimo svojoj lokalnoj tržnici. Najbolji dio je što se mnogi obroci mogu pripremiti dan prije.

Tako možete pripremiti voćnu salatu, nasjeckati povrće, ispeći muffine i slatki kruh (pincu) za doručak. Ovo znači manje stresa i više uživanja s djecom i obitelji na sam Uskrs. Ako ste u potrazi za inspiracijom, u nastavku pronađite jednostavne ideje koje će garantirano impresionirati tvoje ukućane, a jednostavno ih možete pripremiti u svom Vitamix blenderu.

Ukusna i zabavna jela

Uskrsni brunch je uvijek najbolje upotpuniti s ukusnim i zabavnim jelima – uskrsnim jajima koja možete poslužiti i s neizostavnom ukusnom domaćom majonezom. Nije li prava zabava kada se za vrijeme uskrsnog objedovanja ‘tucate’ s jajima sa svojim bližnjima?! I naravno, uvijek možete pripremiti vafle, a djeca obožavaju vafle! Vafli su lagani dodatak vašem meniju za uskrsni brunch. Najbolji dio je taj da sve sastojke možete ubaciti u vaš Vitamix blender i vafli su spremni za ‘čas posla’!

Slana jela

Ako želite zadovoljiti svoje ukućane koji više vole hranu primjereniju ručku, pripremite salatu koju najbolje možete napraviti od proljetnog voća ili povrća. Možete je pripremiti unaprijed kako bi bila spremna za konzumiranje za vaš uskrsni brunch. A za nešto topliju verziju jela, u Vitamixu spremite krem juhu od šparoga, koja se svojim proljetnim bojama i okusom odlično uklapa.

Slatke poslastice

Brunch nije potpun bez uskrsne pince – slatkog kruha, a možete je pripremiti s grožđicama ili višnjama. Za poseban štih, pincu možete preliti ukusnim džemom. Nemojte zaboraviti na pića! Kava, čaj i prirodni sokovi, ili pak aperitiv po želji, se odlično uklapaju u svaki Uskrsni brunch. Brunchu možete dodati i smoothie nepitke, koji bi se odlično uklopili u svaki obrok, a bogati su okusom i raznim vitaminima.

Uz prave ideje, malo planiranja i organizacije, vaš će uskrsni brunch biti pravo oduševljenje za sve prisutne. Nemojte se iznenadili ako vaša djeca i vaši ukućani požele češće ovako objedovali, ne samo za Uskrs!

Original tekst pronađite na Vitamix.com.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica