Trenutno pregledavate Hurom sladoled

Hurom sladoled

image_pdfimage_print
Sladoled u suživotu s prirodom

U današnjem svijetu stvari vrlo brzo zastarijevaju. Hurom vjeruje u sporiji tempo i drži standarde za očuvanje prirodnih nutrijenata u svim sastojcima. Vjerujemo da je suživot s prirodom najzdraviji i najispravniji način života. Zbog toga dijelimo dobrobiti prirode u njezinom prirodnom obliku. Tijekom procesa rasta, biljke često pretrpe vanjska oštećenja. Kako bi se obranile, biljke proizvode obrambenu tvar poznatu pod nazivom “fitonutrijent”.

Fitonutrijent daje jedinstvenu boju voću i povrću, a njena konzumacija ima višestruke zdravstvene prednosti.  Neke od njih su jako antioksidativno djelovanja, preventivno djelovanja na sprječavanje formiranja stanica raka, jačanje imunološkog sustava i usporavanje starenja. Iz tog razloga, fitonutrijente, još nazivamo i sedmi nutrijent, a on je kategoriziran kao jedan od esencijalnih elemenata za zdravlje odraslih pojedinaca.

Način pripreme namirnica od izuzetne je važnosti. Hurom sokovnici koriste metodu hladnog prešanja. Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti, kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama koji našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova.

Mi vas sad pitamo zašto ne sve to u obliku sladoleda? Hurom sokovnici koji imaju nastavak za sladoled su: H100, H320, H200, HZ, HAA, M100.

Jednostavno i brzo

Za najjednostavniji sladoled potrebno je Vaše omiljeno voće koje ubacite u sokovnik. Dobiveni sok zasadite po želji (agavin sirup, rižin sirup, med), začinite začinima (cimet, vanilija..)

Sladoled od banane

Sastojci:

 • 2 banane zamrznute
 • 1 čaša jogurta
 • 1 žličica soka limuna
 • prstohvat cimeta, po želji
 • 2 žlice meda

Upute:

 1.  Stavite smrznute banane, grčki jogurt i sok limuna u Hurom sokovnik. Prebacite dobivenu smjesu u zdjelicu za sladoled,  pospite cimetom i medom i poslužite.

 

Sladoled od borovnica

Sastojci:

 • 1 čaša smrznutih borovnica borovnica
 • 2 čaša smrznutih jagoda
 • 1 čaša jogurta
 • 2 žlice meda

Upute:

 1. Stavite borovnice, jagode i jogurt u Hurom sokovnik i pokrenite ga. Prebacite dobivenu smjesu u posudu i dodajte med.

Naša preporuka uređaja:

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica