Akcija!

Hurom H200 Premium sokovnik (crvena)

483,97  (3.646,47 kn)

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava
SKU: H-200-RBEA03 Kategorije: , Oznake: , , Najniža cijena u 30 dana: 569,38 € (4.289,99 kn)

Opis

Sokovnik Hurom H200 model ima veliki otvor, lako se čisti i izuzetno je elegantan!

Hladno prešanje

Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti, kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama koji našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova.

Premium serija

Hurom H200 je model premium serije i luksuznog izgleda.  Praktičan je za svakodnevno uživanje i  iznova zaljubljivanje u svježe cjeđeni sok. Uz poboljšane funkcije koje su dizajnirane za veću iskoristivost, ujutro imate više vremena za posvetiti sebi i svojim trenucima, dok čekate da sokovnik iscijedi željeni sok. 

Veliki spremnik

U odnosu na prethodne modele, H200 All in One ima izuzetno veliki otvor. Otvor je promjera 18 cm i omogućuje umetanje većine vrsta povrća ili voća u komadu. Na poklopcu komore postoji dodatan manji otvor za naknadno dodavanje sastojaka dok sokovnik radi.


Jednostavno održavanje

Ono što će sve korisnike oduševiti jest jednostavnost korištenja i izuzetno pojednostavljeno pranje aparata nakon što završite s cijeđenjem. Usuđujemo se reći kako je Hurom H200 najbolji na tržištu po pitanju pranja i održavanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Nema više mukotrpnog čišćenja aparata, nije li to sve o čemu ste sanjali? 

Također, unutarnja okomita struktura sokovnika dizajnirana je za jednostavno izbacivanje pulpe, a vitki dizajn tijela omogućava vam postavljanje uređaja i u najuže prostore.

Okomita komora, koja se može pohvaliti unutarnjom strukturom odozdo prema dolje, što je odstupanje od originalnih bočnih otvora, jednostavna je za upotrebu upravo zahvaljujući poboljšanoj funkciji istjerivanja celuloze i lakoći čišćenja.

-NAGRADA IF DESIGN- je odavno postala simbol izvrsne forme, estetske kvalitete i korisničkog usmjerenja , ergonomski i efikasan dizajn u svim disciplinama, od strane tvrtki širom svijeta. -NAGRADA „ Kuhinjska inovacija godine“, koju već četrnaesti put dodjeljuje inicijativa LifeCare, smatra se potrošačkom preporukom za potrošače. Nagrađen za: funkcionalnost, inovativnost, prednosti proizvoda, dizajn.

 

H200 ima i ugrađeni spremnik za pulpu koji se jednostavno čisti s vertikalnom strukturom

Transformacijom bivše vodoravne strukture u vertikalnu, nikada nije bilo lakše istisnuti celulozu i očistiti unutrašnjost sokovnika kao što je sada. Također, ugrađeni spremnik za pulpu povećava raspoloživost prostora.

POJEDNOSTAVLJEN DIZAJN ZA JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE Dizajn pruža unaprijed određene utore koji se uklapaju kad se Mega Hooper Set postavi na tijelo, za savršeno spajanje svaki put.
TEHNOLOGIJA HLADNOG PREŠANJA Polako rotirajući vijak stisne i cijedi hranjive tvari istovremeno stvarajući minimalnu količinu trenja i oksidacije, zadržavajući netaknut okus, boje i hranjive tvari.
Posebno dizajnirani cjedila minimiziraju nakupljanje pulpe između praznina za cjedilo za brzo, lako i temeljito pranje.
Nastavite dodavati sastojke pri radu sokovnika kroz osigurani žlijeb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Tehnologija hladne prešeGarancija

 

 

 

 

 

 

 

Enzita je ovlašteni uvoznik i jedini ovlašteni serviser Hurom sokovnika.

Kako pravilno piti hladno prešani sok

O Hurom skovnicima

Specifikacije

Težina 6,5 kg
Kapacitet bubnja

500 ml

Dimenzije otvora za punjenje

18 cm

Dimenzije proizvoda

18 x 27 x 43 cm

Snaga motora

200 W

Broj okretaja u minuti

43/50

Težina

6,5

Boja

Crvena

Materijal

BPA FREE, Premium polikarbonat

Namjena

Osobna upotreba

Duljina kabla

1.4 m

Proizvođač

Hurom

Jamstvo

2 godine (dijelovi), 10 godina (motor)

Sastav paketa

Baza sokovnika
Komora za cijeđenje
Sito A (narančasto): koristite ovo sito za cijeđenje soka iz običnog voća i povrća.
Sito B: koristite ovo sito za cijeđenje vlaknastog korjenastog i zelenog lisnatog povrća.
Posude za sok i pulpu

×

Košarica