Trenutno pregledavate Za promjenu u prehrani ključna je podrška

Za promjenu u prehrani ključna je podrška

image_pdfimage_print

Odlučili ste da je vrijeme za promjenu u prehrani

Za promjenu u prehrani ključna je podrška? Da, dobra podrška važan je faktor u dosljednom provođenju bilo čega. To posebno dolazi do izražaja kada odlučno činimo promjene u životu. Ovdje, dakako, mislim na promjene stila života u smislu prehrane i srodnih navika.

Usuđujem se reći da je lako odlučiti se na promjenu. No, s teškoćama se susrećemo kada je odluke potrebno dosljedno i dugotrajno provoditi dok nam one same ne postanu novi stil života. Da ne uđem previše u filozofske rasprave, konkretizirat ću razmišljanje kroz primjere.

zdrava prehrana, avokado, špinat, smoothie, enzita, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Kada vas zdravlje ili znatiželja motiviraju da zavirite u svijet zdrave prehrane, zasigurno ćete se susresti sa smoothijima, hladno prešanim sokovima, raw foodom… Ako malo dublje uđete u temu, shvatit ćete da se tu krije cijeli jedan mali svijet preporuka, pravila, pristupa i principa. Mogu vam pomoći da uspješno i dosljedno provedete u djelo odluku o poboljšanju zdravlja. Za provođenje svih tih spomenutih riječi na P, vraćamo se do već istaknutog važnog uvjeta: podrške.

Pronašli ste savršene recepte za promjenu u prehrani

U svome traganju i entuzijazmu možete prikupiti ili osmisliti najukusnije i najzdravije recepte za jutarnji smoothie. Ne samo da je moguće nego je i izvedivo dok god imate na čemu svoju ideju realizirati. A ako nemate, vrlo vjerojatno je traženje kompromisa, prečica i konačno odustajanje i vraćanje na staro.

Razočarenje se može dogoditi ako ste svoj smoothie s lanenim sjemenkama izradili u prosječnom blenderu pa vas teksturom podsjeća na loše pasiranu rajčicu. Zato, prije no što krenete u realizaciju svojih maštanja o zdravoj hrani, zastanite na trenutak. Zapitajte se hoćete li tražiti najbolje što možete pronaći i osigurati si uspjeh ili ste spremni boriti se s frustracijama zbog blendera koji je sasvim ok, ali u njemu ne možete dobiti kremu za sirovu tortu.

 smoothie, zdravi napitak, voćni smoothie, enzita, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Postoje mnoge verzije blendera, no sigurna sam da je već i vrapcima na grani poznato da su neki bolji od drugih. Ono što je jako dobro znati u potrazi za savršenim aparatom je njegova povijest. Ne brinite. Ne želim reći da morate proučavati prehrambene navike svojih ili tuđih predaka, nego se kratko informirati o tome tko i kada je prvi došao na sjajnu ideju da izmisli blender.

Nedostaju vam aparati da napravite te savršene recepte

Za zdravu prehranu i za promjenu u prehrani ključna je podrška koju daje Enzita.hr jer na hrvatsko tržište donosi upravo te pionire proizvodnje aparata koji su u zdravoj prehrani neizostavni.

Pionirski Vitamix već više od sedamdeset godina proizvodi jedan jedini kućanski aparat: blender. Proizvodi ga u Americi i u vaše domove donosi dašak profesionalnog pristupa blendanju i miksanju. Već se u mnogim kuhinjama može čuti to brujanje motora i nevjerojatnih 37 000 okretaja u minuti kojima Vitamix prednjači u svijetu blendera.

enzita, najbolji blender, smoothie, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Vitamix će vas svojom izvedbom, snagom i pouzdanošću u potpunosti podržati u odluci. Odluci da svoj novi zdravi stil života začinite savršenim okusima, teksturama i ostvarenjem svega što zamislite na svom tanjuru.

Ukoliko volite digitaliju i želite se putem aplikacije spojiti s blenderom, pratiti unos kalorija i nutrijena-ta, Vitamix ima model za vas. S druge strane, ukoliko ste ljubitelj dobre, stare klasike, Vitamix ima rješenje i za to kroz svoje jednako snažne modele.

Raspitajte se u što ulažete svoj novac

Da je Vitamix ozbiljno ulaganje, neće vam nitko poreći. Da je poželjno utrošiti nešto vremena i raspitati se o tome što ulažete, a što dobivate zauzvrat, također će se mnogi složiti. No, kod Vitamixa je taj omjer uistinu višestruko na vašoj strani.

Ne samo da ćete često čuti od vlasnika Vitamixa kako im se svaka kuna isplatila, nego će vam pričati o raznim dobrobitima koje su počeli osjećati. Od generalnog poboljšanja zdravlja, preko povećanja razine energije do pomlađenog izgleda i novih kreativnih rješenja za zdrave obroke u kuhinji.

zdravlje, fit, dobra forma, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Vitamix mnogima postane kao novi član obitelji. Putuje s njima po svijetu, ide na ljetovanja i ispunjava svakodnevicu svojim brujanjem dok miksa, sjecka, kuha, drobi…

Kada krećete u smjeru zdrave prehrane ili jednostavno želite ostati fit, Vitamix je nepogrešiv partner na tome putu. Neka vam postane suputnik, nećete požaliti.

Sa željom da uspijete u promjenama koje ste naumili,
Marija Gačić

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica