Trenutno pregledavate Projekt “Hrana kroz život” / Kapaciteti Enzite d.o.o.

Projekt “Hrana kroz život” / Kapaciteti Enzite d.o.o.

image_pdfimage_print

Enzita d.o.o. nositelj je projekta „Hrana kroz život“ koji je financiran kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.131.699,36 HRK, od čega je 85% sredstava Europskog socijalnog fonda te 15% sredstava iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Provedbeni kapaciteti

Enzita d.o.o. društvo je s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, osnovano u Zagrebu 2010. godine pod nazivom Vitamix d.o.o. Naši početci vezali su se isključivo uz uvoz i distribuciju vrhunskih Vitamix blendera. Od tada do danas, osim promjene naziva u Enzita d.o.o., proširili smo svoj asortiman i na ostale kuhinjske uređaje vrhunske kvalitete koji su prijeko potrebni u pripremi zdravih obroka.

Novi smjer: Enzita Kitchen Studio

Uz dosljedno provođenje načela vrhunske kvalitete u odabiru naših brendova, u našoj usluzi i u svakom kontaktu s klijentima, razvili smo svoju djelatnost u novim smjerovima. U posljednjih pet godina razvili smo edukativnu djelatnost kojoj je cilj promocija kvalitetnog življenja kroz balansiranu prehranu. Tako je nastao Enzita Kitchen Studio. Najveća je to prezentacijska kuhinja u Zagrebu, a cilj joj je promocija kvalitetnog življenja. Na 120 kvadratnih metara, s desetak potpuno opremljenih mobilnih kuhinjskih jedinica, Enzita Kitchen Studio namijenjen je praktičnim i pokaznim radionicama, edukacijama i predavanjima, snimanjima video sadržaja, blogova, reklama i kulinarskih emisija te team building druženjima.

Radionice i edukacije

Naše radionice i edukacije namijenjene su široj javnosti i našim klijentima, a ostvarujemo ih u suradnji s renomiranim kulinarskim stručnjacima. Kroz radionice širimo ideju kvalitetnog življenja te vodimo brigu o našim klijentima koji svakodnevno koriste naše aparate. Tijekom 2018. i 2019. godine proveli smo više od 80 edukativnih programa. Provedbom projekta „Hrana kroz život“ svoje sadržaje obogatit ćemo radionicama za udruge civilnog društva koje okupljanju osobe oboljele od šećerne bolesti i celijakije te mlade općenito.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost poduzeća Enzita d.o.o.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica