Trenutno pregledavate Projekt “Hrana kroz život” / Društveno poduzetništvo

Projekt “Hrana kroz život” / Društveno poduzetništvo

image_pdfimage_print

Društveno odgovorno poduzetništvo, između ostalog uključuje i reinvestiranje dobiti u lokalnu zajednicu.

Kako ćemo mi reinvestirati?

Kroz provedbu projekta osposobit ćemo prostor naše prezentacijske kuhinje, Enzita Kitchen Studija, i staviti ga na raspolaganje svim organizacijama koje aktivno rade s ciljnim skupinama uključenim u naš projekt. Cilj nam je povezati se s organizacijama koje dijele iste vrijednosti poslovanja kao i mi. Korištenje prezentacijske kuhinje će za njihove edukativne i druge potrebe biti besplatno. Uz to zainteresirane organizacije će moći provesti pokazne i praktične radionice i edukacije za svoje članove i djelatnike.

Što još planiramo kroz projekt?

Cilj nam je omogućiti stjecanje praktičnih znanja članovima organizacija civilnog društva koje okupljaju oboljele od šećerne bolesti i celijakije ne samo u Zagrebu, nego i u cijeloj Hrvatskoj. Stoga je dio projekta niz radionica koje ćemo u suradnji s našim edukatorima i vrhunskim stručnjacima učiniti dostupnima udrugama u cijeloj Hrvatskoj. Više o svemu obavještavat ćemo putem naše web stranice i ostalih platformi.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost poduzeća Enzita d.o.o.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica