Trenutno pregledavate Jednim uređajem zamijenite njih 8 – odaberite Magimix multipraktik

Jednim uređajem zamijenite njih 8 – odaberite Magimix multipraktik

image_pdfimage_print

Jednim uređajem zamijenite njih 8 – odaberite savršeni Magimix multipraktik

Koliko puta vam se dogodilo da ste s nekom težinom napravili tortu, tijesto za kruh ili samo isjeckali voće i povrće? Niti se ne okrenete, kuhinja vam se uvijek nađe u neredu. Prljavi uređaji svugdje su okolo, izgubili ste previše vremena, a na kraju i volje. Još ako nemate dovoljno kuhinjskog prostora, ionako skučena kuhinja bit će dodatno zatrpana.

Kuhinja bi trebalo biti zabavno mjesto gdje se s lakoćom događaju mnoge krasne kreacije i potiče maštovitost. I vi to možete imati! Postoji jedan, ali vrijedan kuhinjski dodatak: Magimix multipraktik! I zauzima jako malo prostora na radnoj površini, što vam daje mogućnost slobodnog kretanja i pripremanja namirnica bez zamaranja neredom.

Želite li mljeti začine, raditi namaze, kreme za kolače, sladoled, praviti tijesto, sirove torte ili sjeckati voće i povrće, s Magimixom možete što god vam srce poželi! S takvim multipraktikom u ruci, slobodno izbacite ostale uređaje iz kuhinje i oslobodite radnu površinu za rad. Vaša kuhinja bit će prostor u kojemu volite provoditi vrijeme s vašim Magimixom, a provest ćete sate uživajući u kreiranju finih jela, efikasno i brzo.

“S Magimix multipraktikom zaljubit ćeš se u jednostavnost pripreme cijelog niza finih jela i zavoljet ćeš vrijeme provedeno u kuhinjskim kreativnostima.” (Jamie Oliver)

Sve u jednom – Magimix multipraktici koji štede prostor i vrijeme

Ako ste ikada razmišljali o poslovima koje ne želite ručno raditi, posebno kada su velike količine u pitanju, onda nekako ima smisla potražiti svestran multipraktik. Odaberite Magimix multipraktik: Compact 3200XL, 4200XL i 5200XL te Magimix Cuisine 5200 XL Premium. Svi su dizajnirani da vam pomognu oko malih poslova kako biste svoju obitelj i goste počastili izuzetnim jelima. Jednake su kvalitete i višenamjenskih funkcija:

  • ušteda prostora – model 5200 nešto je veći od 4200, ali je potrebna podjednaka količina prostora na radnoj površini kao i za model 3200.
  • 3 su posude – mala posuda za male količine, srednja posuda za rezanje na ploškice i ribanje, a velika/glavna posuda za izbijanje bjelanjaka, izradu tijesta, juha, smoothija, pirea, izradu kolača te beskonačan popis drugih obrada hrane.
  • veliki otvor na poklopcu – trodijelni je sklop poklopca, velikog potisnika i malog potisnika, ujedno i posuda s mjerama. Zato možete stavljati čitavo voće i povrće, ne samo cijelu rajčicu ili jabuku, nego i nekoliko mrkvi istovremeno.
  • kompaktna kutija za pohranu pribora – Magimixov pribor se sastoji od glavne i mini oštrice, mlatilice za jaja, metlice za tijesto, blendermix prstena, diskova za rezanje i ribanje te savršeno oblikovane špatule (druge dodatke možete kupiti odvojeno).

Koji model Magimix multipraktika odabrati?

Ovisno o brojnosti obitelji i društva, model 3200XL idealan je za manje obitelji ili grupice od troje do četvero prijatelja. 4200XL može bez problema pripremiti hranu za pet ili šest osoba, a s 5200 XL možete pripremati velike zabave i večere.

Ako vam je i to preveliko, imamo za vas pravu malu poslasticu: Magimix Le Mini Plus! Malen, kompaktan, specifično dizajniran za pripremu različitih vrsta jela za 1 do 3 osobe. Idealno za samca ili parove. Jednake kvalitete i istih mnogobrojnih funkcija kao kod Compact verzija. Više o njemu možete pogledati u našim receptima ili u video recenziji na našem YouTube kanalu:

Dovedite si kući Magimix multipraktik i dobit ćete svog osobnog francuskog chefa s kojim svako jelo postaje igra!

Tea Tušup

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica