Trenutno pregledavate Vitamix blenderi kroz povijest i generacije     
Vitamix blenderi A2300 i A3500

Vitamix blenderi kroz povijest i generacije     

image_pdfimage_print

Vitamix blendersvoju iznimnost dokazuju već preko 90 godina tijekom kojih su postali mjerilo za vrhunske kućne i profesionalne uređaje. Svi Vitamix blenderi su izrađeni od vrhunskih trajnih materijala i potpuno su sigurni u doticaju s hranom. Ovi uređaji jake snage i trajnosti objedinjuju funkcije desetak kuhinjskih uređaja, s mogućnošću da se sastojci samelju, isijeku, pretvore u pire ili u smoothyje, sokove, juhe, sladolede, umake…

Povijest Vitamixa i blendanja

William Grover Barnard, od milja poznat kao “Papa Barnard”, pokreće tvrtku koja prodaje proizvode za kućanstvo kroz demonstracije. Rani uspjeh postiže prodajom Polly otvarača za konzerve od 25 centi, koji je ljudima omogućio sigurniji i lakši pristup zdravoj hrani tijekom godina.

Vitamix – pioniri zdrave cjelovite prehrane

Od samog početka, Vitamix je bio ukorijenjen u cjelovitoj prehrani. Iako se mnogo toga promijenilo od 1921. godine, Vitamixov fokus na bolji život i dobrobit zdravlja ostaje konstantno jak.

Strast Barnardovih prema cjelovitoj prehrani rodila se nakon što su otkrili prirodno rješenje za kroničnu bolest člana obitelji. Postali su vegetarijanci te izbacili šećer i kofein iz svoje prehrane. Nakon što su vidjeli prednosti ove promjene načina života, uvjerili su se u moć cjelovite hrane i svoj život posvetili zdravijoj prehrani.

Do kasnih 1930-ih Barnardovi su promicanje zdrave prehrane učinili svojim životnim djelom. Njihov posao sa zdravom hranom i vitaminima putem pošte prerastao je u Institut za prirodnu hranu. A kada je “Papa Barnard” shvatio da moćan blender može učiniti zdravu hranu izvrsnom, stvorio je Vita-Mix, koji se potom prodavao u obiteljskoj trgovini.

Zagovaranje cjelovite hrane

Papa Barnard je 1937. objavio knjigu u kojoj je naveo prirodnu hranu kao lijek za mnoge uobičajene bolesti. U 40-ima i dalje, Ruth Barnard je neumorno radila na razvoju recepata koji bi bili bogati osnovnim vitaminima. Tijekom ludila za dijetama 80-ih i 90-ih godina, Vitamix je radio na educiranju javnosti o razlici između kalorija i prehrane. Danas, Vitamix Foundation teži eliminaciji bolesti uzrokovanih prehranom kroz konzumaciju cjelovite biljne hrane.

Inovacije za bolje zdravlje

Nije iznenađujuće da je najbolji način na koji se Vitamix posvetio zdravlju cjelovite hrane kroz stalnu inovaciju uređaja za miksanje. Kroz vodeći dizajn i inženjering u industriji, cjelovita prehrana postala je jednostavna, učinkovita i ukusna za ljude u njihovim kućanstvima, u profesionalnim kuhinjama, ali i izvan njih.

Vitamix blenderi kvaliteta broj 1

Vitamix blenderi dizajnirani su i izrađeni kako bi trajali kroz godine korištenja u vašoj kuhinji, a svaki model dolazi s višegodišnjim jamstvom kako biste bili sigurni u svoju investiciju.
Vitamix se prenosi s koljena na koljeno. Neporeciva kvaliteta Vitamix blendera garantirano omogućuje mnogim našim kupcima da svoj Vitamix ostave kao naslijeđe svojim potomcima kako bi generacije u jednakoj mjeri uživale u čarima ovog savršenog blendera.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica