Magimix Cuisine 5200 XL Premium Chrome brilliant

55.17 € mjesečno

662,29 

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava

Ovaj model prikladan je za pripremu velikih količina hrane i velika je pomoć onome tko mora izrezati ili naribati velike količine, a izvrstan je za pripremu velikih zabava i večera. 
(Jamie Oliver)

Magimix bpa freeMagimix-made in franceMagimix 30 years garanteeMagimix quiet mark icon123

 

 

 

 

 

 

SKU: MA-10-18715F Kategorija: Oznake: ,

Opis

Multipraktik Magimix Cuisine 5200 XL premium dizajniran je kako bi vam pomogao u snalaženju s velikim druženjima te kako bi svi vaši gosti dobili priliku probati izvrsnu hranu. Model 5200 XL veći je od modela 4200 XL, ali zauzima gotovo jednaku količinu prostora na radnoj površini kao i modeli 4200 i 3200.

Shvatit ćete da je savršeno jednostavno pripremati fine kulinarske delicije, a voljet ćete i provoditi kreativno vrijeme u kuhinji. Neće biti ograničenja za eksperimentiranje u kojemu uživate, a izvanredna tehnologija Magimixa 5200 XL pomoći će vam da bez puno truda postanete učinkovitiji u kuhanju. S dizajnom Magimixa 5200 i izvrsnim rasponom dostupnih dodatnih dijelova, okusit ćete istinski primamljiva jela doslovno u nekoliko minuta, te pripremati širok izbor hrane koja će oduševiti vašu obitelj i prijatelje, bez obzira koliko je vaše iskustvo u kuhinji.

Ovaj model prikladan je za pripremu velikih količina hrane i velika je pomoć onome tko mora izrezati ili naribati velike količine, a izvrstan je za pripremu velikih zabava i večera.
(Jamie Oliver)

Multipraktik Magimix Cuisine 5200 XL premium ima jako velik otvor za ubacivanje sastojaka i potisnik, koji će vam omogućiti veću ugodnost i brzinu kada režete, ribate ili sjeckate veće krumpire, rajčice, kupus, sir… Dizajn Magimixa 5200 XL omogućuje jednako ugodno korištenje ljevacima i dešnjacima. Izgrađen na snazi modela 4200, Magimix 5200 u sebi krije motor od 1100W i posudu od 3,6L.

 

Specifikacije

Težina 11 kg
Dimenzije 26 × 21 × 44,5 cm
Boja

chrome

Jamstvo

2 godine (dijelovi), 30 godina (motor)

Namjena

Za moju obitelj, Za profesionalce

Namjena uređaja

Sokovi, Izrada spiralnih oblika, Kreme i Šlag, Maslaci, Mljevenje brašna, Mljevenje začina, Namazi, Pravljenje tijesta, Sirove torte, Sjeckanje voća i povrća, Sladoled, Smoothie

Proizvođač

Magimix

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Miksanje i priprema namaza, Priprema juhe, Usitnjavanje namirnica

Snaga motora

1100W

Materijal

Inox

Velika posuda

3,7 L

Srednja posuda

2,6 L

Mala posuda

1,2 L

Kutija za pribor

Mini oštrica, Glavna oštrica, Mlatilica za jaja, Metlica za tijesto, 2 mm disk za rezanje, 2 mm disk za ribanje, 4 mm disk za rezanje, 4 mm disk za ribanje, špatula.

Dodatni set diskova

Disk za parmezan, 1 mm disk za rezanje, 6 mm disk za rezanje.

Cjedilo za citruse

Lako pripravljanje domaćeg soka od citrusa.

Posuda za piree i kašice

Magimix komplet za izradu ukusnih kašica i krumpir pireea.

Knjiga

Recepti- 100 ideja

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica