Trenutno pregledavate Poziv na besplatnu informativnu radionicu: društveno poduzetništvo i model zdrave prehrane

Poziv na besplatnu informativnu radionicu: društveno poduzetništvo i model zdrave prehrane

image_pdfimage_print

Poziv na besplatnu informativnu radionicu na temu predstavljanja društvenog poduzetništva i modela zdrave prehrane

Tvrtka Enzita d.o.o. organizira u sklopu projekta UP.02.3.1.03. Hrana kroz život informativnu radionicu na temu predstavljanja društvenog poduzetništva i modela zdrave prehrane. Radionica je namijenjena mladima koji su zainteresirani za zdravu prehranu, osobama oboljele od šećerne bolesti, osobama oboljele od celijakije te predstavnicima organizacija civilnog društva koje aktivno rade sa navedenim marginaliziranim skupinama.

Radionica će se provesti  22.studenog 2022. godine s početkom u 17:30 sati u prostoru Enzita Kitchen Studija na Zagrebačkom Velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14 a. Tijekom 90-minutne radionice sudionici će se upoznati sa definicijom društvenog poduzetništva, razlikom između društvenog i klasičnog poduzeća te primjerima dobre prakse u svijetu i Republici Hrvatskoj. Kao primjer dobre prakse predstavit će se projekt transformacije tvrtke Enzita d.o.o. u društveno poduzeće te će se provesti radionice zdrave prehrane na kojoj će se predstaviti bezglutenski recepti bazirani na prirodnim i nutritivnim namirnicama.

Zainteresirane sudionike molimo da se na kontakt broj  095 2087 087 ili mail  projekt@enzita.hr.

Projekt „Hrana kroz život“ sufinanciran je kroz program Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu Europskog socijalnog fonda – Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza 1. Ukupna vrijednost projekta je 1.131.699,36 kn od kojih je 85 % sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % iz državnog proračuna RH.

Za više informacija slobodno na kontaktirajte na kontakt broj  095 2087 087 ili mail  projekt@enzita.hr.

 

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica