Trenutno pregledavate Magimix multipraktik – koji model odabrati?
Magimix multipraktik Lifestyle

Magimix multipraktik – koji model odabrati?

image_pdfimage_print

Magimix multipraktik je najvrjedniji pomoćnik u svakoj kuhinji. Neovisno o tome koliko je ona velika ili za koji broj ljudi se priprema hrana, to je jednostavno tako. Magimix multipraktici zamjenjuje čak 8 uređaja u vašoj kuhinji, a dolaze u različitim veličinama kako bi svaki kupac mogao odabrati onaj model koji će najbolje odgovarati njegovim potrebama. Dostupni Magimix modeli su 3200XL, 4200 XL i 5200 XL. Tu je i minijaturni model Le Mini koji je umanjena verzija Magimix multipraktika.

Magimix Compact 3200 XL Bijeli

Kako odabrati svoj Magimix multipraktik

Ovisno o potrebnim količinama namirnica za pripremu hrane, preporučuje se odabir modela Magimix multirpaktika. Ukoliko živite sami ili s još jednom osobom, preporučujemo odabrati model 3200 XL. Ako vaše kućanstvo čine četiri osobe ili manje, onda bi model 4200 XL bio odgovarajući za vas. Ukoliko vaše kućanstvo čine četiri osobe ili više, tada je model 5200 XL savršen za vas. Ovo su samo preporuke proizvođača i jasno je da se ne moraju uzeti kao relevantan faktor u odlučivanju. Također, jasno je da veće količine hrane možete pripremati u manjim modelima, no tada se proces pripreme produljuje jer je potrebno prazniti posude kada se napune, na primjer, narezanim krumpirom.

Magimix Cuisine 5200 XL Premium Crveni

Vlastito iskustvo

U kontaktu s kupcima uvijek je dobro podijeliti svoje iskustvo ili iskustvo nekoga od kolega koji su probali sve modele pa donijeli zaključak što je najbolje. Na primjer, osobno sam probala sve Magimix modele i uvijek bih odabrala 5200 XL, jer su posude najveće, najbrži je u radu i mogu nasjeckati velike količine povrća bez zaustavljanja aparata radi pražnjenja. Također, mogu odjednom smiksati ukupnu količinu kuhanog povrća za krem juhu, što mi je kod manjih modela bio problem jer sam morala više puta sipati da bi stalo sve i smiksalo se u potpunosti.

Magimix Cuisine 4200 XL Chrome

Ako se dvoumite koji Magimix multipraktik odabrati, ovo vam za početak može biti korisno. A svakako nam se uvijek možete obratiti u slučaju više pitanja ili nedoumica. Enzita Expereince Shop nudi priliku da testirate uređaj pije kupovine, a prijaviti se možete i na Magimix akademiju koja se održava svaki mjesec gdje ćete pripremiti velik broj recepata i otkriti sve mogućnosti ovog svestranog blendera. Stojimo vam na raspolaganju i putem emaila i telefonski!

Marija Gačić

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica