Trenutno pregledavate Hurom sokovnici: što znači Enzitino jamstvo?
Hurom sokovnik na hladno prešanje voća i povrća

Hurom sokovnici: što znači Enzitino jamstvo?

image_pdfimage_print

Ostvarite svoje puno pravo iz jamstvenog lista kupovinom Hurom sokovnika na provjerenim i ovlaštenim prodajnim mjestima.

Svako jamstvo na uređaje uključuje termine poput „ovlašteni uvoznik i distributer“, „ovlašteni serviser“ itd. Kupcima često nije važno što u jamstvu piše, dok ne dođe do problema u radu kupljenog aparata. Koliko god aparat bio kvalitetan, uvijek je moguć kvar ili tvornička greška i upravo je u takvim situacijama jamstvo važan čimbenik u rješavanju problema na najpovoljniji način za kupca.

Enzita d.o.o. jedini je ovlašteni serviser Hurom aparata u Hrvatskoj.

Enzita je, također, ovlašteni uvoznik i distributer Hurom sokovnika. Osim svojih maloprodajnih kanala putem webshopa i experience shopa (u paviljonu 12 Zagrebačkog velesajma), ima i razvijenu mrežu svojih veleprodajnih partnera: Bio&Bio, Lonci&Poklopci by Bajde, Sol i papar, HG spot, Apfel

Kupovina Hurom sokovnika putem Enzitinog webshopa, u Enzita Experience Shopu u paviljonu 12 Zagrebačkog velesajma ili na bilo kojem od gore navedenih mjesta, osigurava kupcima puno pravo na garanciju od 10 godina na Hurom sokovnike. No, ako uređaj kupite kod nekog drugog trgovca, savjetujemo da dobro provjerite jamstva koja vam nude. Česta je praksa privlačenja kupaca neopravdanim snižavanjem cijena (što se jednostavno naziva nepoštenom trgovačkom praksom). No, iza toga se kriju skraćena jamstva i zakidanje kupaca na razne načine.

 

Rješenje je zapravo vrlo jednostavno: jamstvo na aparat za određeno tržište daje ovlašteni uvoznik. U slučaju Hrvatske, to je Enzita d.o.o. Dakle, puno pravo iz jamstvenog lista  Hurom sokovnika u Enziti ostvaruju samo kupci koji su svoj sokovnik kupili u Enziti ili kod njenih veleprodajnih partnera.

Enzita kao ovlašteni uvoznik, distributer i serviser Hurom sokovnika svojim kupcima osigurava:

  • 10 godina garancije na motor, 2 godine na ostale dijelove
  • Brze servise s besplatnim popravcima, ukoliko je kvar nastao greškom proizvođača i pod uvjetima koji su jamstvom pokriveni
  • Originalne rezervne dijelove izravno od proizvođača
  • Stalno aktivnu korisničku podršku
  • Brzo rješavanje problema, jer znamo koliko vam je važno da sve štima

Za kupce koji su svoj sokovnik ipak kupili na drugim mjestima, Enzitin ovlašteni servis je na raspolaganju, no svoje jamstvo kupci ostvaruju samo kod trgovca kod kojega su aparat kupili.

Nakon svega ovoga, zaključak je jedan: kupite svoj Hurom sokovnik kod provjerenog prodavača i budite bez brige najmanje 10 godina. To se stvarno isplati!

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica