Trenutno pregledavate Sunčani popečci

Sunčani popečci

Sunčani popečci iz dehidratora slasni su međuobrok. Sušenje u dehidratoru ne izlaže namirnice visokim temperaturama, kao kuhanje ili klasične metode pečenja. Već nam je poznato da je dehidracija hrane jedan je od najboljih mogućih načina da se sačuva kvaliteta sirovog voća i povrća.

Sastojci:

  • 2 šalice sjemenki suncokreta, namakanih od 6 do 8 sati
  • 1/2 šalice mrkvi
  • 1/2 šalice celera
  • 3 zelena luka, nasjeckana
  • 1 crvena paprika, narezana
  • 1/4 šalice svježeg bosiljka
  • 1/4 šalice svježeg peršina
  • sol po želji
  • Braggs Liquid Aminos®“(proteinski koncentrat dobiven od soje)

Upute:

Sve sastojke stavite u blender  i pokrenite ga. Smjesu oblikujte u popečke i stavite sušiti u dehidrator na 41°C od 12 do 24 sata. Čuvajte popečke u zatvorenim posudama.

×
×

Košarica