Wartmann WM 2206 DH dehidrator s 6 polica

236,25  (1.780,03 kn)

Načini plaćanja

Rok isporuke do 2 radna dana.

Besplatna dostava
Kategorija: Oznake: ,

Kućište od nehrđajućega čelika
Temperaturni opseg od 35°C  do 80°C
Ukupna površina sušenja 0,5 m²
Materijal: Inox tip 430 bez nikla

Opis

Novi model dehidratora Wartmann 6 polica WM 2006 DH ima dvostruke stjenke. Na takav način se štedi struja, budući da dehidrator  ima odlične izolacijske osobine. Zadržavanje topline unutar dehidratora automatski smanjuje rad grijača, pa samim time ovaj model dehidratora troši manje struje nego modeli s jednostrukom stjenkom.

Wartmann dehidrator vam omogućuje sušenje hrane od 35 ° C, što će zadovoljiti sve pristaše sirove hrane i sve one koji brinu o održavanju svih hranjivih vrijednosti u prehrambenim proizvodima. Uređaj je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i izdržljivog stakla, koje su izvrsna prepreka odvođenju topline iz unutrašnjosti dehidratora. Uređaj ima mogućnost regulacije temperature u rasponu od 35 do 80 ° C , a svi procesi i vrijeme dehidriranja mogu se planirati putem tajmera .

Za postupak sušenja odgovorni su grijač s ugrađenim termostatom koji uključuje i isključuje grijanje kada se postigne odgovarajuća razina temperature i veliki metalni ventilator od 15 cm koji ravnomjerno raspoređuje zagrijani zrak kroz sve police.

Nova stvar kod ovoga modela dehidratora je i svjetlo unutar uređaja. Na takav način lakše pratite što se događa s namirnicama unutar dehidratora, te u kojem su stadiju dehidriranja.

 

 

Još jedna novina kod ovog modela je i kontrolna ploča koja se sada nalazi s prednje strane. Do sada je stajala s gornje strane uređaja. Na takav način lakše možete koristiti dehidrator, budući da većina vlasnika ovog uređaja dehidrator drže na polici. Kontrolna ploča je sada lakše dostupna. Na kontrolnoj ploči se nalazi tajmer koji vam omogućuje raspored vremena rada dehidratora. Nakon što vrijeme istekne, dehidrator će se isključiti. Odbrojavanje vam omogućuje odabir širokog spektra rada uređaja jer se vremenski okvir kreće od 30 minuta do 72 sata .

 

Dehidrator Wartmann 6 – Specifikacije:

 

Snaga: 400W
Napon: 220-240 volta ~ 50 Hz
Kućište: od nehrđajućega čelika
Broj polica: 6 metalnih rešetki dimenzija 28 cm x 30 cm
Jedna ploča za okapavanje, bez BPA
Termostat: temperaturni opseg od 35°C  do 80°C
Tajmer: vremenski opseg od 30 minuta do 72 sata
Najveća nosivost rešetke je do 1 kilogram
Dimenzije: 31 cm(V) x 24 cm(Š) x 39 cm(D)
Ukupna površina sušenja 0,5 m²
Jamstvo: 2 godine
Proizvođač: Wartmann Nizozemska

(Napomena: Wartmann podmetači nisu dio paketa i moraju se posebno naručiti.)

Specifikacije

Jamstvo

2 godine

Materijal

BPA FREE, Nehrđajući čelik

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Namjena uređaja

Sušenje namirnica

Proizvođač

Wartmann

Snaga motora

400 W

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Dehidriranje namirnica

×
×

Košarica