Trenutno pregledavate Domaći maslac od kikirikija i indijskih oraščića

Domaći maslac od kikirikija i indijskih oraščića

image_pdfimage_print
Ako ste ljubitelj maslaca od kikitrijia morate probati ovu kombinaciju! Namaz bogat proteinima i  dobrim mastima izvrstan je dodatak sendvičima, kašama i pastama. Možete ga jesti i samog na svom omiljenom kruhu. Savjerujemo da orašide za maslace uvijek pržite prije izdrade za dodatnu notu.
Sastojci: 
▪ 290 g prženog kikirikija
▪ 275 g pečenih indijskih oraščića
 
Upute:
 
1. Stavite orašide u posudu Vitamixa i pričvrstite poklopac.
2. Uključite blender na najnižu brzinu, a zatim brzo povećajte na najveću brzinu.
3. Pomiješajte pomoću potisnika da pritisnete sastojke prema oštricama.
 Za 1 minutu čut ćete visok zvuk piktanja. Nastavite koristiti potisnik dok maslac od ne počne slobodno teći kroz oštrice. Za kremastu smjesu maslaca miksajte ukupno 2 minute.
Recept preuzet s vitamix.com 

Naša preporuka uređaja:

×
×

Košarica