Trenutno pregledavate Destilirana voda pokreće život u nama

Destilirana voda pokreće život u nama

image_pdfimage_print

Voda čini čak 70% našeg tijela. Svi smo se barem jednom zapitali koje kvalitete je voda koju pijemo, pogotovo ako nastojimo što svjesnije birati što unosimo u vlastito tijelo te istovremeno razviti i zdravije navike…

Pitate se li se ikada koja vrsta vode je najispravnija za konzumaciju? Flaširana voda, bunarska, izvorska, filtrirana, destilirana voda… U današnje vrijeme, a posebno za urbane sredine to je vrlo bitno pitanje koje zahtijeva veliku pažnju, budući da je kvaliteta vode sve lošija.

Odgovor na to pitanje sigurno nije jednoznačan, no postoji rješenje za kontinuirani izvor čiste vode za piće.

 

Destilirana voda pokreće život u nama

Poznato nam je da voda opskrbljuje stanice našeg tijela. A jeste li znali da ga destilirana voda istovremeno i pročišćava od toksina? Zanimljiva činjenica je da je voda koja se nalazi u našem tijelu zapravo – destilirana voda. Destilirana voda je ona voda koja teče kroz sve prirodne životne oblike bazirane na vodi. Dakle, destilacija je prirodan način filtracije vode u prirodi.

 

 

Destilacija je jedini način pročišćavanja vode koji čisti sve vrste bakterija, virusa, parazita, pesticida, herbicida, kemikalija pa čak i teških metala. Destilirana voda hidratizira naše stanice i oživljava ih. Destilirana voda pokreće život u nama…

 

Uređaj koji imitira prirodan proces filtracije: destilator vode

Da utvrdimo: čistu vodu možemo dobiti jedino iz prirodnih izvora, dakle iz voća i povrća, prirodnih izvora vode ili pročišćavajući vodu pomoću uređaja, a to je, pogađate, destilator.

Destilator je izvrsna stvar jer možete lako dobiti čistu vodu iz bilo kojeg izvora. Ne morate brinuti jer ćete na kraju dobiti uvijek isti rezultat: savršeno čistu vodu. U čari destilirane vode možete se uvjeriti sa svih strana. Čak i vaša najdraža kava ili čaj imat će puniji okus, a vaši omiljeni sokovi postat će znatno ukusniji.

Kako nastaje destilirana voda?

Proces je iznimno jednostavan, a bazira se na isparavanju i kondenzaciji.
Enzitin destilator vode – Nautilus,imitira proces destilacije kakav se događa i u našoj atmosferi. Nautilus je nadograđen i filterom s aktivnim ugljenom koji ga čini vrlo učinkovitim, a vodu čini mekšom i ukusnijom.

Proces destilacije odvija se u 6 faza:

1. Voda se zagrijava na 100°C da bi se eliminirale sve štetne tvari.
2. Voda se podiže u obliku pare, ostavljajući za sobom sve nečistoće.
3. Sustav ventilacije hladi vodu.
4. Voda se pročišćena vraća u tekuće stanje.
5. Prolazak čiste vode kroz ugljeni filter.
6. Voda je spremna za konzumaciju.

Mi smo izabrali upravo njega. Zašto volimo Nautilus?

Osim što nam daje najčišću i najsigurniju vodu za piće, kompaktan je i savršeno pristaje svakoj prostoriji. Nema nikakvih instalacija, samo ga uključite u struju i to je to. Ono što ga najviše izdvaja od ostalih je zapravo njegova jednostavnost i lakoća održavanja. Spremnik od laganog materijala omogućava lako rukovanje pa nema niti straha od razbijanja.

Zanimljivo je i to da se nikada ne umara – radi cijeli dan za vas, dok vi dobivate 19 litara pitke vode dnevno. Isto tako, on bi mogao biti rješenje i za ostatke kamenca u kućanstvu jer u destiliranoj vodi ga nema – tako da ćete i vašim uređajima produljiti životni vijek.

Uvjerena sam da nismo niti svjesni koliko ovaj genijalni sustav može doprinijeti svima nama. Daje puno, a traži malo. Kraja mu nema, a na ovaj način pitka voda nam je pristupačnija no ikada. Pa tko ne bi poželio imati kontinuirani izvor čiste vode za piće? Još uz to obogaćuje i pročišćava sve što dotakne.

 

Dozvolite mu da promijeni i vaš život na bolje.

Zaslužujete živjeti kvalitetnije! 🙂

Ramona Vukas

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica