Facebook Pixel code

Odabrano:

Destilator za vodu - Nautilus

3.490,00 kn

već od 290.83 kn. mjesečno

Nema na zalihama

Destilator za vodu – Nautilus

(1 recenzija korisnika)

3.490,00 kn

već od 290.83 kn. mjesečno

PREMIUM PROIZVOD – Proizveden u SAD-u

JEDNOSTAVNOST – Lagano korištenje

UČINKOVITOST – Vrhunski pročišćena voda

Nema na zalihi

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Kategorija:
Besplatna dostava
Povratak sredstava

Opis

Nautilus destilator  je vrhunski proizvod koji nam dolazi iz Amerike. Odličnog je i jedinstvenog dizajna s kojim će se uklopiti u svaku kuhinju.

Koristeći prirodni proces pročišćavanja vode, Nautilus eliminira nečistoće u vodi kroz proces isparavanja i kondenzacije. Kako se voda zagrijava, podiže se u obliku pare, ostavljajući na dnu komore za isparavanje sve nečistoće. U drugom stadiju za vrijeme kondenzacije, voda se opet pretvara u svoje tekuće stanje ali totalno pročišćena i spremna za konzumaciju. Završni proces je prolazak kroz ugljeni filter. Ovim postupkom je zaokružen ciklus dobivanja pročišćene vode koja je spremna za sigurnu konzumaciju od strane tvoje obitelji.

Nautilus destilator uklanja mnoge nečistoće iz vode kao što su:

  • Klor
  • Fluor
  • Pesticide
  • Nitrate
  • Teške metale
  • Radioaktivne elemente
  • Mikroorganizme (bakterije/gljivice/parazite)

 

Prednost destilatora je ta što se s njime izbjegavaju svi potencijalni procesi instalacije filtera na vodovod u kući ili stanu. Korištenje je jednostavno i u svega par koraka dolaziš do željene pročišćene vode. Utori konekcija za struju su postavljeni tako da se dodatno poveća sigurnost djece kako do njih ne bi mogla doći. Osim toga, i kabel za napajanje je kraći kako bi se izbjeglo njegovo povlačenje po kuhinjskom pultu i eventualno rušenje uređaja dok je uključen u izvor električne energije.

Destilirana voda ulazi u kategoriju “mekane” vode, tako da uz njezino korištenje nećeš više imati problema s ostacima kamenca na svojim kućanskim uređajima (kuhalo za kavu, čajnik, glačalo, aroma lampe, akvarij…). Samim time, uz zdravlje tvoje obitelji, na ovakav način je osiguran i dugotrajniji vijek kućanskih uređaja.

Vrijeme destilacije traje oko 4 sata, i u tome vremenu Nautilus pročisti 3.8 L vode. U jednom danu je moguće pročistiti čak do 19 litara vode, budući da se Nautilus može koristiti ciklus za ciklusom.

Materijali koji su korišteni u izradi ovog uređaja su BPA-free i svi su sigurni u doticaju s vodom. Nautilus ciljano proizvodi spremnike za vodu od Tritan poliestera koji je najčvršći i najlakši materijal, a opet i najsigurniji materijal koji smije ići u doticaj s hranom i vodom. Na takav način Nautilus spremnik za vodu je lagan za prenošenje i rukovanje, i s njime nema straha od potencijalnog pada na pod i razbijanja.

Osim toga, Nautilusov spremnik za vodu sadrži i ventil s kojim u par sekundi možeš pretočiti vodu u čašu ili u bocu koju želiš ponijeti sa sobom.
Zbog izuzetno laganih materijala od kojih je izrađen Nautilus destilator, može ga se prenositi bez ikakvih poteškoća.

Mi smo ga višestruko testirali, te ga i dalje koristimo za svakodnevnu konzumaciju vode u našim uredima. Moramo priznati da nas je ovaj uređaj oduševio. Lakoća korištenja i održavanja su definitivno atributi koji rese ovaj destilator.
Iz tih razloga mi ga svakako preporučamo kao izbor br.1 za najboljeg pročišćivača vode.

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Jamstvo

2 godine

Materijal

BPA FREE, Premium polikarbonat

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj, Za profesionalce

Namjena uređaja

Pročišćavanje vode

Proizvođač

Nautilus

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pročišćavanje vode

1 recenzija za Destilator za vodu – Nautilus

  1. Ana

    Ovaj destilator je jednostavno savršen. Praktičan za korištenje, lagan, ne zauzima puno mjesta na radnoj površini. Meni je bilo bitno i da je napravljen od kvalitetnih materijala, i jednostavan za održavanje, a Nautilus ispunjava sve te uvjete. Preporuka svima koji razmišljaju o ulaganju u ovako nešto, voda koja se dobije je zaista vrhunske kvalitete.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×

Košarica