Trenutno pregledavate Brzo kiseljenje

    Brzo kiseljenje

    image_pdfimage_print
    Brzo kiseljenje biramo kad želimo obroku pružiti novo iskustvo i dati posebnu notu. Kiseljenje je poput čarobnog procesa koji podiže razine okusa do još veće slasti. Ovaj brz i jednostavan recept je dokaz tome. Slobodno se dodatno poigrajte začinima po izboru poput curryja, anisa ili cimeta.
     
    Sastojci:
    • 50 g šećera
    • 240 ml rižinog octa
    • 240 ml bijelog vinskog octa
    • 2 žlice soli
    • prstohvat kopra
    • prstohvat papra
    • prstohvat kumina
    • lovorov list
    • 250 g oguljene i očišćene repe narezati julienne
    • 100 g neoguljene mrkve narezati julienne
    • 50 g komorača, narezati julienne
    • 50 g krastavaca, narezati julienne

     

    Upute za brzo kiseljenje:
    1. Povrće narežite u Magimix multipraktiku s nastavkom za julienne.
    2. Stavite šećer, rižin vinski ocat, bijeli vinski ocat i sol u Vitamix posudu navedenim redoslijedom i pričvrstite poklopac.
    3. Odaberite najnižu postavku ili program Tople juhe. Pokrenite stroj, polako povećajte na najveću brzinu i miksajte 5 minuta do 5 minuta 45 sekundi; ili pokrenite aparat i pustite da program “tople juhe” završi. Zaustavite stroj.
    4. Pomiješajte repu, mrkvu, komorač i krastavac i dodajte lovor list u čistu staklenku. Vruću tekućinu za kiseljenje pažljivo prelijte preko povrća. Pokrijte i ostavite da se kiseli na sobnoj temperaturi najmanje 6 sati prije posluživanja.

    Naša preporuka uređaja:

    Meni
    0
    Košarica
    Kontakt
    Traži
    ×
    ×

    Košarica