Trenutno pregledavate Projekt “Hrana kroz život” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.

Projekt “Hrana kroz život” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.

image_pdfimage_print

Projekt “Hrana kroz život” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.

Enzita d.o.o. provodi projekt „Hrana kroz život“ / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I. Projekt je financiran kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.131.699,36 HRK, od čega je 85% sredstava Europskog socijalnog fonda te 15% sredstava iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Mjerljivi ishodi projekta

Glavni rezultat projekta jest osposobljenih 10 djelatnika u području stjecanja stručnih i poslovnih sposobnosti i vještina o društvenom poduzetništvu te uspješno provedena transformacija poslovanja prema društveno-poduzetničkim principima.

Tijekom provedbe projekta provest će se osposobljavanje djelatnika na temu poslovanja i razvoja društvenog poduzetništva. Aktivnosti transformacije poslovanja poduzeća prema principima društvenog poduzetništva te aktivnosti promocije društvenog poduzetništva.

Provedbom djelatnosti poduzeća osigurat će se financijski izvor za zapošljavanje novih djelatnika iz teško zapošljive skupine. Osigurat će se mogućnost za reinvesticiju profita u razvoj lokalne zajednice s ciljem pružanja jednakih mogućnosti osobama oboljelim od šećerne bolesti, celijakije i mladima.

Ciljana skupina

Ciljana skupina u ovom projektu su:
– trenutni djelatnici poduzeća Enzita d.o.o. i partnera koji su zainteresirani za sudjelovanje u aktivnostima transformacije poduzeća u društveno poduzeće te stjecanja novih znanja i vještina,
– tri novozaposlene osobe iz kategorije teško zapošljivih osoba koje će biti izravno uključene na aktivnostima provedbe društveno-poduzetničkih aktivnosti,
– osobe oboljele od šećerne bolesti, osobe oboljele od celijakije i mladi koji će biti uključeni u projekt kao sudionici programa osposobljavanja i promocije u području svjesne prehrane.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost poduzeća Enzita d.o.o.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica