Trenutno pregledavate Enzita radionica za Dan žena

Enzita radionica za Dan žena

image_pdfimage_print

Međunarodni Dan žena proslavili smo u našem Kitchen Studiu kako najbolje znamo – pripremajući ukusne slastice i sirove torte u kojima su mogle uživati sve zaljubljenice zdrave hrane bez jaja, šećera, brašna i aditiva. Radionica je bila besplatna za sve zainteresirane žene, dame, gospođe i kraljice koje su, osim zanimljivih ideja, punih trbušćića i osmijeha na licu, kući ponijele i poklon pakete kojima smo ih darivali.

Enzita radionica za Dan žena

Dobrodošlicu smo im zaželjeli zanimljivim koktelom zvanim Mimoza. Riječ je odličnom spoju šampanjca i svježe cijeđenog soka od naranče pripremljenom u najboljem svjetskom sokovniku, Huromu.

Polaznice su naučile izrađivati sirovu tortu od naranče i čokolade, ledeni desert od kikirikija i zdrave energetske pločice na uređajima iz našeg asortimana.

Enzita radionica za Dan žena

Voditeljica radionice za Međunarodni Dan žena Martina Janžek, započela je izradom energetskih pločica na bazi kikirikija. Nakon toga pripremao se ledeni desert koji je izazvao veliko oduševljenje među polaznicama. Prilikom njegove izrade koristili su se proizvodi koje smo same pripremile, domaći kikiriki maslac pripremljen u Vitamixu kao i domaće mlijeko od badema. Time smo željele prikazati koliko je korisno imati Vitamix u svom domu i u vlastitoj proizvodnji napraviti savršene delicije koje smo uobičajeno naviknuli kupovati u trgovinama. Najveće oduševljenje izazvala je sirova torta. Za izradu podloge koristili smo Magimix multipraktik, a u izradi savršene kreme neizostavan je bio Vitamix blender.

Enzita radionica za Dan žena

Nedvojbeno odlično provedena večer u društvu žena koje su zaslužile odmor od svakodnevnih obaveza i briga, a koje su usput postale bogatije za jedno predivno kulinarsko iskustvo. Večer praćena smijehom, ukusnim delicijama i veseljem. Slatko i jednostavno! Baš kakve su bile i pripremljene delikatese!

 

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica