Trenutno pregledavate Pesto od medvjeđeg luka

Pesto od medvjeđeg luka

image_pdfimage_print
Pesto od medvjeđeg luka pravo je proljetno jelo.  Medvjeđi luk vrsta je samonikle jestive biljke i bogat je antioksidantima, stoga ovo proljeće navucite tenisice i krenite u potragu! Vole sjenovita mjesta listopadnih šuma da znate gdje krenuti.
 
Sastojci:
  • 1 vezica medvjeđeg luka
  • 50 g pinjola
  • 50 g parmezana
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 2 režnja češnjaka
 
Upute:
1. Medvjeđi luk operite i osušite. Češnjak ogulite, prepolovite po dužini, pinjole tostirajte 
2. U multipraktik posudu stavite češnjak, bosiljak, pinjole, parmezan, sol i papar.
3. Pulsirajte 10 puta dok smjesa ne postane glatka.
4. Dok stroj radi dodajte ulje polako u otvor.

Naša preporuka uređaja:

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica