Trenutno pregledavate 6. ENZITA noćni cener

6. ENZITA noćni cener

image_pdfimage_print

6. Enzita noćni cener ove godine održava se 09.09.2023. najdužom ulicom u Hrvatskoj i za pobjednike smo pripremili izvrsne novčane nagrade!

Prijaviti s možete na linku: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1881   i otrčati svoj osobni rekord na noćnom ceneru najdužom ulicom u Hrvatskoj.

 

Dječje utrke počinju u 18:00h

sve kategorije u isto vrijeme kreću prema startu gdje će nakon zajedničkog zagrijavanja startati odvojeno po kategorijama:

  • predškolci 200 m
  • 1. i 2. razred 200 m
  • 3. i 4. razred 400 m
  • 5. i 6. razred 600 m

19:00h proglašenje pobjednika za dječje utrke.

U 20:00h startaju utrke od 5 i 10 km gdje pobjednike čekaju bogate novčane nagrade. No, najbitnije od svega je kretati se, sudjelovati i zabaviti se! Poslije utrke očekuje vas odlična zabava uz Soul Fingerse.

Izvrstan je ovo vikend za posjetiti Slavoniju, otrčati utrku u najluđoj atmosferi, pa u nedjelju posjetiti Državnu ergelu Đakovo, Katedralu Sv. Petra na 15 minuta od Strizivojne ili Kopački rit sat vremena od Strizivojne ili na pola puta do Zagreba Park Prirode Papuk. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi utrke ili što sve vidjeti na predivnom produženom vikendu u Slavoniji rado ćemo vam pomoći.

 

Vidimo se!

 

 

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica