Trenutno pregledavate Pesto od medvjeđeg luka

    Pesto od medvjeđeg luka

    image_pdfimage_print
    Pesto od medvjeđeg luka pravo je proljetno jelo.  Medvjeđi luk vrsta je samonikle jestive biljke i bogat je antioksidantima, stoga ovo proljeće navucite tenisice i krenite u potragu! Vole sjenovita mjesta listopadnih šuma da znate gdje krenuti.
     
    Sastojci:
    • 1 vezica medvjeđeg luka
    • 50 g pinjola
    • 50 g parmezana
    • 100 ml maslinovog ulja
    • 2 režnja češnjaka
     
    Upute:
    1. Medvjeđi luk operite i osušite. Češnjak ogulite, prepolovite po dužini, pinjole tostirajte 
    2. U multipraktik posudu stavite češnjak, bosiljak, pinjole, parmezan, sol i papar.
    3. Pulsirajte 10 puta dok smjesa ne postane glatka.
    4. Dok stroj radi dodajte ulje polako u otvor.

    Naša preporuka uređaja:

    Meni
    0
    Košarica
    Kontakt
    Traži
    ×
    ×

    Košarica