Trenutno pregledavate Dan žena u Enziti
Enzita Experience shop

Dan žena u Enziti

image_pdfimage_print

Kao i svake godine, 8. ožujka obilježavamo Međunarodni dan žena u Enziti i to onako kako najbolje znamo: uz druženje s hranom!

S obzirom na to da nam je glavna motivacija zadovoljstvo naših suradnika i suradnica, odlučili smo ovim povodom posebnu pažnju posvetiti svim pripadnicama ljepšeg spola. Samo za njih organiziramo druženja na čak dvije lokacije: u našem Kitchen Studiju u Zagrebu (paviljon 14a, Zagrebački
velesajam) te u splitskom ŠKMER-u (Jobova ulica 2).

Stoga pozivamo sve zainteresirane žene da nam se pridruže u besplatnim radionicama! Na radionicama ćemo uz stručno vodstvo naučiti kako izraditi sirove torte i brojne druge slasne delicije. Naravno, na radionicama ćemo se družiti uz uređaje iz našeg širokog asortimana. Uz navedeno, sve sudionice ćemo darivati simboličnim poklonima kako bi dodatno pokazali koliko nam je stalo.

Drage žene, proslavite s nama vaš Dan uz ćakulu i spizu u Splitu 5. ožujka, u 17 sati te uz koktele i raw food u Zagrebu, 8. ožujka, također u 17 sati.
Važno je napomenuti kako je za sudjelovanje potrebno prijavit se putem e-mail adrese info@enzita.hr ili na kontakt brojeve: 01 2086 086; 095 2086 086.

Vidimo se u Splitu i Zagrebu!

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica