Sokovnik Hurom H-AA Classic Silver

3.690,00 kn (489,75 €)

već od 307.50 kn. mjesečno

Načini plaćanja

Zbog povećane potražnje rok isporuke do 5 radnih dana.

Besplatna dostava
Kategorija:

ALPHA GENERACIJA SOKOVNIKATreća generacija Hurom sokovnika

KLASIČNA SERIJA – Dizajnom ulazi u kategoriju provjerene Huromove klasične serije

DUGOGODIŠNJE JAMSTVOHurom čvrsto stoji iza ovoga sokovnika s punih 10 godina garancije

Opis

Sokovnik Hurom H-AA Classic Silver

Hladno prešanje

Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti, kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama.  Oni našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova.

 

Elegantan

Hurom H-AA popularan je model uglađenog dizajna koji naglašava tehnološku inovaciju u unutrašnjosti. S poluprozirnim poklopcem, dvostrukim brojem navoja na vijku i četiri rotirajuće metlice, bubanj ovog Hurom modela unaprijeđen je u tzv. Alpha Chamber tehnologiju. Prilikom cijeđenja soka rotirajuće metlice temeljito miješaju sve okuse iz različitog voća i povrća te tako poboljšavaju kvalitetu soka i bogatstvo prirodnih okusa i aroma. S proširenim izlazom za pulpu i pouzdanim otvorom za sok s kojim možete biti sigurni da se sok neće prolijevati iz komore za cijeđenje.  Ovaj model Hurom H-AA sokovnika uistinu opravdava svoje mjesto tehnološke inovacije. Ručica za kontrolu širine otvora za pulpu omogućava kontrolu tlaka unutar bubnja za cijeđenje. 

 

Savršenost sita 

Huromovo sitno sito ima mrežu otvora sita od 0.3 milimetra što učinkovito filtrira gotovo potpuno sve čvrste komadiće, a takav sok je nježne teksture. Vanjsko i unutarnje sito je različito što olakšava proces odvajanja kako tekućina prolazi kroz fino sito. Ono je također napravljeno od trajnog materijala (polyetherimide PEI) i nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće kako bi lako izdržali visoke pritiske kojega stvara vijak. Uz standardna dva sita (sitno i krupno) uz ovaj Hurom sokovnik dobivate i dodatno sito za izradu sladoleda od smrznutoga voća.

 

Snažan i tih

Karakteristike Sokovnik Hurom H-AA Classic Silver modela su spora rotacija na 43 okretaja u minuti, te iznimno snažan vijak. Također, Hurom H-AA sadrži kontrolnu ručicu za pulpu prilagođenu za prilagođavanje brojnim sastojcima. Dodatno, ugodnije cijeđenje čini pouzdan zatvarač komore za sok, te četiri rotirajuće metlice. 

O Hurom sokovnicima

Kako pravilno piti hladno prešani sok

Magimix bpa freeHuromHurom motor warranty

 

 

 

 

 

 

Enzita je ovlašteni uvoznik i jedini ovlašteni serviser Hurom sokovnika.

Uz standardna dva sita (sitno i krupno) uz ovaj Hurom sokovnik dobivate i dodatno sito za izradu sladoleda od smrznutoga voća.

 

Specifikacije

Težina 4,8 kg
Dimenzije 18 × 22,3 × 40,7 cm
Kapacitet bubnja

500 ml

Boja

Silver

Dimenzije proizvoda

42 x 32 x37 cm

Težina

8,9 kg

Namjena

Osobna upotreba

Snaga motora

150W

Kabel

1,4 m

Broj okretaja

43 o/m

Duljina kabla

1,4 m

Proizvođač

Hurom

Jamstvo

2 godine (dijelovi), 10 godina (motor)

×
×

Košarica