Hurom H300 Bijeli

4.570,00 kn (606,54 €)

već od 380.83 kn. mjesečno

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Besplatna dostava
Kategorija:

JAMSTVO 10 GODINA 10 godina jamstva na motor

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE I PRANJE SOKOVNIKANovo sito za izuzetno lakše pranje

NOVA TEHNOLOGIJA – Hurom H300 ima novu generaciju Hurom sita

Opis

sokovnik,hladna preša,hurom

Hladno prešanje

Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti, kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Oni našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova.

Svestran 

Hurom H300 više je od sokovnika. Možete raditi i smoothies, napitke od orašida i sladoled. Inovativni Hurom H300  pretvorio je vijak i sito za cijeđenje u mehanizam multi vijka, dakle sve u jednom.  

Ono što je jednako kod H300 i H200 je “Mega hooper” pretkomora s jako velikim otvorom za ubacivanje namirnica, možete ubaciti cijele komade omiljenog voća i povrća.

 

 

 

 

Automatski “reverse” sustav

Dodatna novina je i automatski “reverse” sustav koji se u slučaju pretvrdih namirnica sam aktivira i pokrene okretanje vijka u suprotnom smjeru. Nakon što se otpusti pritisak u komori za cijeđenje, sokovnik će opet pokrenuti vijak u normalnom smjeru i nastaviti s cijeđenjem soka.

 

Izuzetno tih

Hurom H300 sokovnika ima mogućnost automatskog gašenja nakon 5 minuta rada. Zapravo, to je bitna stavka jer Hurom sokovnici su jako tihi dok rade i lako moguće je da zaboravite na njega. 

 

Pulpa

Za sve koji vole sok s određenim postotkom pulpe, ovaj sokovnik bit će odličan. H300 sokovnik za razliku od ostalih Hurom modela kroz svoj Multi vijak propusti dio pulpe.

 

Jamstvo

10 godina jamstva pokriva bazu i motor sokovnika, tako da će svaki kupac, kao i svih ostalih Huromovih sokovnika, biti siguran u rad svojeg sokovnika. Na ostale dijelove Hurom sokovnika imate 2 godine jamstva.

Na Vama je samo da odaberete model koji Vam se najviše uklapa u Vaš kuhinjski dizajn i započnete s novom erom svojeg života u kojoj ste Vi i briga za Vaše zdravlje na prvome mjestu.

 

Hurom H300 dolazi u tri boje: Crna, Titanij i Bijela.

 

 

 

O Hurom sokovnicima

Kako pravilno piti hladno prešani sok

 

Enzita je ovlašteni uvoznik i jedini ovlašteni serviser Hurom sokovnika.

Specifikacije

Kapacitet bubnja

500 ml

Dimenzije otvora za punjenje

18 cm

Boja

Bijela

Materijal

BPA FREE

Dimenzije proizvoda

41 x 35 x 35 cm

Motor

220 W

Broj okretaja

60 o/m

Proizvođač

Hurom

Namjena

Osobna upotreba

Težina

9.9 kg

Duljina kabla

1,4 m

Jamstvo

2 godine (dijelovi), 10 godina (motor)

×
×

Košarica