Anita

Maloprodaja i Financije

Znate onu kako žena drži tri kantuna kuće? Od ta tri, Anitina su dva… financije i maloprodaja. 
Da ne zaboravimo, i briga za sve životinje koje joj se nađu na putu.
Ako mislite da se šalimo, samo ju upitajte kako je Šime završio kod nje.
To je vjerovatno razlog zašto ju naši klijenti obožavaju. Mazi ih i čuva kao mace.
“Je li netko spomenuo mace?” 🙂

Vladimir Kokić, voditelj prodaje i marketinga Enzita d.o.o.

Vladimir

Nabava i Veleprodaja

Vladimir je zadužen za dolazak naših aparata iz dalekih zemalja sve do praga firme. Ne lagan posao, ali Vlado ga radi s elegantnom lakoćom. Osim toga, Vladimir pokriva i dio veleprodaje, i od toga većinom prema inozemstvu.
E sada… osim ovog glavnog posla, Vlado će obaviti i poneki servis, istovariti kamion robe, obaviti neku dostavu, presložiti skladište, pofotkati aparate za web…. tako da, on je naš multitasker. 🙂
Još nešto zanimljivo za Vladimira je to da je on osoba koja obožava post-ite. Mislili smo da je Anita prvakinja u post-itima, ali Vlado ju je uspješno pobijedio. Da postoji natjecanje u post-itima, Vlado bi konkurirao za zlatnu medalju.

Tihana

Distribucija

Tihana je srce i um našeg distribucijskog centra. Zahvaljujući Tihani, svaki kupac na vrijeme dobiva svojeg novog ljubimca. Ovo je izuzetno veliki svakodnevni posao, tako da smo presretni što ga Tihana bezprijekorno vodi.
Osim toga, redovito viče na nas ako “umusamo” izložbene aparate.
A ples na svili? Eeee, to je jedna druga priča 🙂

Marina

Veleprodaja i Maloprodaja

Marina je svoje područje djelovanja pronašla u prodaji, tako da ju možete sresti u našem prodajno-izložbenom prostoru, ali i s njom dogovoriti sastanak za daljnje širenje veleprodajnih poslovnih suradnji.
Za nas u firmi, Marina je naša mama. Naravno, ne zbog godina. Zahvaljujući njoj, naše prostorije su redovito prozračene i prozori otvoreni širom pa makar to bilo u pola zime. Dodatna specifična stvar vezana za Marinu je ta da ona doslovno svakog poznaje. Još nismo zaključili je li to zbog toga što su svi ljudi u Hrvatskoj rodom iz Dervente, ili je nešto drugo po srijedi.

 

Tvrtko

Direktor
A što reći o Tvrtku? 🙂
Najmanje ćete ga zateći sređenog u odijelu. On je onaj koji “majstoriše” po firmi ili sjedi negdje na podu u kutu u firmi, zato što je baš na tome mjestu super inspiracija za neke nove ideje. Njegova je glavna dužnost da se brine za ove genijalce koji se nalaze iznad njega kako bi oni mogli obavljati svoj posao… tako da bi njegov opis posla najlakše stao u titulu domara. 🙂

×
×

Cart