Anita

Maloprodaja i Financije

Znate onu kako žena drži tri kantuna kuće? Od ta tri, Anitina su dva… financije i maloprodaja. 
Da ne zaboravimo, i briga za sve životinje koje joj se nađu na putu.
Ako mislite da se šalimo, samo ju upitajte kako je Šime završio kod nje.
To je vjerovatno razlog zašto ju naši klijenti obožavaju. Mazi ih i čuva kao mace.
“Je li netko spomenuo mace?” 🙂

Vladimir Kokić, voditelj prodaje i marketinga Enzita d.o.o.

Vladimir

Nabava i Veleprodaja

Vladimir je zadužen za dolazak naših aparata iz dalekih zemalja sve do praga firme. Ne lagan posao, ali Vlado ga radi s elegantnom lakoćom. Osim toga, Vladimir pokriva i dio veleprodaje, i od toga većinom prema inozemstvu.
E sada… osim ovog glavnog posla, Vlado će obaviti i poneki servis, istovariti kamion robe, obaviti neku dostavu, presložiti skladište, pofotkati aparate za web…. tako da, on je naš multitasker. 🙂

Vikendima skakuće po brdima i planinama, pa ga možete i tamo sresti.
Još nešto zanimljivo za Vladimira je to da je on osoba koja obožava post-ite. Mislili smo da je Anita prvakinja u post-itima, ali Vlado ju je uspješno pobijedio. Da postoji natjecanje u post-itima, Vlado bi konkurirao za zlatnu medalju.

Tihana

Distribucija

Tihana je srce i um našeg distribucijskog centra. Zahvaljujući Tihani, svaki kupac na vrijeme dobiva svojeg novog ljubimca. Ovo je izuzetno veliki svakodnevni posao, tako da smo presretni što ga Tihana bezprijekorno vodi.
Osim toga, redovito viče na nas ako “umusamo” izložbene aparate.
A ples na svili? Eeee, to je jedna druga priča 🙂

Marina

Veleprodaja i Maloprodaja

Marina je svoje područje djelovanja pronašla u prodaji, tako da ju možete sresti u našem prodajno-izložbenom prostoru, ali i s njom dogovoriti sastanak za daljnje širenje veleprodajnih poslovnih suradnji.
Za nas u firmi, Marina je naša mama. Naravno, ne zbog godina. Zahvaljujući njoj, naše prostorije su redovito prozračene i prozori otvoreni širom pa makar to bilo u pola zime. Dodatna specifična stvar vezana za Marinu je ta da ona doslovno svakog poznaje. Još nismo zaključili je li to zbog toga što su svi ljudi u Hrvatskoj rodom iz Dervente, ili je nešto drugo po srijedi.

 

Marija

Voditeljica Kitchen Studija

Marija je etnologinja, mama, kroatistica, folkloristica, voditeljica pjevačkih skupina, povremeno razigrano dijete… ukratko, svašta nešta.
Marija voli kuhati i isprobavati nove recepte, pa je svoje mjesto pod suncem pronašla u našem Enzita Kitchen Studiju. Posao joj je osigurati svim našim klijentima besprijekorne uvjete za rad, bile to radionice, snimanja reklama ili nešto potpuno deseto.
Marija je u glavi “mali Švabo”, kako ju neki u firmi popularno zovu, tako da ono što ona dogovori s klijentima… vjerojatno će se prije ostvariti proročanstva babe Vange, nego što će itko od klijenata imati neke poteškoće u suradnji s nama.
Osim kuhanja, Marija je i doktorandica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, tako da se u našoj kuhinji osim jela, redovito kuhaju i njezini genijalni projekti o kojima će se još čuti.

Sanja

Voditeljica Marketinga i Event Manager

Sanja je naš genijalac za brdo poslova koje treba obaviti po pitanju promocije firme u kratkom roku i da jednostavno znate da će to biti obavljeno.
Štoviše, ponekada se zapitamo ide li ona uopće spavati. Ali očito smo imali sreće kada je ova mlada dama kročila u naš tim.
Uz Mariju, Sanja također pokriva i dio poslova vezanih uz Kitchen Studio, tako da njih dvije čine dream team koji fantastično funkcionira.
Još uvijek ne možemo otkriti njezinu “ludu strane”, ali vjerujemo da će se s vremenom i to doći na svoje. 🙂
Sanja ima brdo nagrada iz vremena svojeg studiranja, koje definitivno ovu mladu damu pozicioniraju na zavidnu razinu. Ukratko… genijalac.

Ana

Voditeljica trgovine

Ana je zadužena za našu novu trgovinu koju smo otvorili na Velesajmu u Paviljonu 12.
Nasmijanu Anu ćete zateći ako posjetite novootvorenu trgovinu.
Odlično se uklopila u naš sustav #radiš_sve_po_malo.
Ono što je kod Ane fenofantastično (osim što je vedra, radišna, nasmijana…) je to da nas skoro svakog dana iznenadi s preukusnim jelima. Zaključili smo da joj veganski kuhari/blogeri nisu ni do koljena.
E sada… zašto slika mace? Ana se ne voli slikat. Zašto? Jednostavno ne voli. Nekako smo shvatili da nas to uopće ne zamara…. samo neka mi uživamo u njenim kulinarskim kreacijama.

Tvrtko

Domar

A što reći o Tvrtku?
Najmanje ćete ga zateći sređenog u odijelu. On je onaj koji “majstoriše” po firmi ili sjedi negdje na podu u kutu u firmi, zato što je baš na tome mjestu super inspiracija za neke nove ideje. Njegova je glavna dužnost da se brine za ove genijalce koji se nalaze iznad njega kako bi oni mogli obavljati svoj posao… tako da bi njegov opis posla najlakše stao u titulu Svemože. 🙂
Osim posla u Enziti, Tvrtko se voli igrati poljoprivrednika i cvjećara. Ako nije u firmi, onda obilazi rasadnike po Zagrebu.

×
×

Cart