Ovaj fenomenalan sokovnik je već u prva dva mjeseca postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je jako veliki otvor za ubacivanje namirnica, pretkomora koja sama usitnjava namirnice i na takav način vam olakšava pripremu namirnica za cijeđenje, te izrazito bistri sok koji dobijete iz svojeg ljubimca.

Ono što je klasično kod svih Huromovih sokovnika je metoda hladnog prešanja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

Dnevna preporučena količina konzumacije voća i povrća koju je teško zadovoljiti

Čaša sviježe cijeđenog soka je sve što vam treba. Uz Hurom sok lako možete konzumirati veće količine voća i povrća i time zadovoljiti dnevnu potrebu unosa vitamina.

Otvor pretkomore širine 136 mm

Otvor sokovnika H320N 3 puta veći od dosadašnjih otvora. Ubacite cijele jabuke i naranče koje nije potrebno rezati! Mega pretkomora velikog kapaciteta od 2 l omogućuje da ju napunite većom količinom voća i povrća.

Hurom H320N cijedi kao nitko i ništa prije

Testirali smo ovaj fenomenalan sokovnik s tehnologijom hladne preše na jabukama, narančama.

Test s jabukama je pokazao da od 1 kg jabuka sokovnik proizvede 809 ml soka, što daje impresivnu korisnost višu od 80%!

U testu s narančama od kilogram naranči dobili smo 722 ml soka, što daje korisnost višu od 72%, što je također fenomenalan rezultat.

Što drugi kažu o njemu možete vidjeti  u testu dr. sc. Anite Freimann.

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je to da se čak i sastojci koji nisu unaprijed pripremljeni mogu umetnuti odjednom, za automatsko rezanje i cijeđenje. H320N spreman je na sve, od zdravog mlijeka od orašastih plodova, ukusnih sokova do zdravih deserta. Kao i kod svih drugih Hurom sporih sokovnika, sokovnik H320N izrađen je od materijala bez BPA.

Kupite H320N već danas

 

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica