Za sve vas koji još uvijek dvojite o kupnji Hurom H320N sokovnika s tehnologijom hladnog prešanja, pripremili smo kratku video prezentaciju o njegovim sjajnim prednostima. Da, mi iz Enzita tima vjerujemo da je H320N definitivno best buy sokovnik na tržištu.

Velika pretkomora sokovnika, automatsko usitnjavanje sastojaka, rad na 50 okretaja u minuti radi maksimalne očuvanosti nutritivnih sastojaka, izuzetno lako pranje posuda i sita te dugogodišnja garancija – sve je to što Hurom H320N čini najprodavanijim sokovnikom u svijetu.

Kupite H320N već danas

Hurom H320N cijedi kao nitko i ništa prije

Testirali smo ovaj fenomenalan sokovnik s tehnologijom hladne preše na jabukama, narančama, šipku, grožđu i celeru.

Test s jabukama je pokazao da od 1 kg jabuka sokovnik proizvede 809 ml soka, što daje impresivnu korisnost višu od 80%!

U testu s narančama od kilogram naranči dobili smo 722 ml soka, što daje korisnost višu od 72%, što je također fenomenalan rezultat.

Kupci nas često pitaju može li se njime prešati nar, tj. šipak. Kako bi vam zorno prikazali da može, isprobali smo i to.

Može li Hurom H320N prešati (cijelo) grožđe. Isprobali smo i ustanovili da – može!

Celer je za svaki sokovnik velik izazov i na njemu on prolazi ili pada. Stoga smo pred njega stavili i ovaj izazov i ustanovili da – može! Do vrha smo naponuli komoru sokovnika listovima (stabljikama) svježeg celera, a ostatak posla obavio je H320N.

Kada vam je to potrebno, za samo nekoliko trenutaka Hurom H320N pripremit će vam multivitaminsku bombu od mrkve, jabuke, cikle, naranče i celera! Da, za manje od minute dobit ćete čašu hladno prešanog multivitaminskog soka koji će vas napuniti energijom za cijeli dan.

Čaša sviježe cijeđenog soka je sve što vam treba. Uz Hurom sok lako možete konzumirati veće količine voća i povrća. Od bogatih hranjivih tvari u voću i povrću do onih sadržanih u njihovim sjemenkama i kožici koje se često jednostavno bacaju, možete brzo i jednostavno konzumirati razne hranjive tvari s jednom čašom soka.

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ovaj fenomenalan sokovnik već je u prvim mjesecima postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je to da se čak i sastojci koji nisu unaprijed pripremljeni mogu umetnuti odjednom, za automatsko rezanje i cijeđenje. H320N spreman je na sve, od zdravog mlijeka od orašastih plodova, ukusnih sokova do zdravih deserta. Kao i kod svih drugih Hurom sporih sokovnika, sokovnik H320N izrađen je od materijala bez BPA.

Više informacija o ovom sjajnom sokovniku pronađite u testu dr. sc. Anite Freimann.

×

Košarica