Akcija!

Blagdanski paket: Vitamix 3500 + Hurom H320N

1.454,91  (10.962,02 kn)

već od 121.17 eur. mjesečno

Načini plaćanja

Rok isporuke do 2 radna dana.

Besplatna dostava
Kategorije: , Najniža cijena u 30 dana: 1.616,56 € (12.179,97 kn)

Opis

Vitamix ASCENT A3500i

Vitamix ASCENT A3500i je uistinu pravo čudo tehnologije. Osim što ćete na njemu moći odrađivati svoje kreacije na savršeni način kao što ste to mogli do sada i na svim prethodnim Vitamix modelima, Vitamix ASCENT A3500i će uz to sve dati i jednu predivnu dozu elegancije. Blender je dizajniran tako da se uklapa u svaku kuhinju. Industrijski izgled obavijen plaštom inoxa ovaj model Vitamixa uistinu pozicionira na vrh kućanskih uređaja koje bi svatko poželio u svojoj kuhinji.

Aparat je opremljen dodatnim senzorima tako da on doslovno zna koju posudu koristite na njemu kako bi tome prilagodio snagu motora.
Uz to sve, jedna od najvažnijih novina kod Vitamix ASCENT serije je magnetni kontakt na poklopcu posude. S ovim ne morate brinuti da ćete nehotice upaliti svoj Vitamix a da poklopac nije postavljen na posudu, kao što se do sada to moglo dogoditi. Ascent također nudi uzbudljive nove značajke, od kojih je mogućnost kupnje dodatnih manjih kompleta posuda i noževa (0,6 L i 0,23 L).  Izbjegavajući potrebu za zasebnim aparatom za manje porcije ‘blend and go’.  Vitamix Ascent A3500i prepoznaje koji je spremnik  priključen i prema tome prilagođava njegovu snagu i programe.

Specifikacija

Snaga motora: 2.2 ks (1400W)
Proizvodnja: SAD
Zapremina posude: 2 litre
Jamstvo: 10 godina

Upravljačka konzola: Manualno upravljanje + 5 programa (Smoothie/Namazi/Ledeni deserti/Juhe/Čišćenje)

PROGRAM ZA SMOOTHIE
PROGRAM ZA NAMAZE
PROGRAM ZA LEDENE DESERTE
PROGRAM ZA JUHE
PROGRAM ZA ČIŠĆENJE

 

 

 

 

 

 

Kontrole

Desni gumb za uključivanje uređaja
Lijevi gumb za pulsno miksanje
Središnji potenciometar za podešavanje snage: od 1000 – 37 000 okretaja u minuti
Iznad potenciometra gumbi za odabir jednog od programa (Smoothie/Ledeni deserti/Juhe/Namazi/Pranje)
Pokraj ekrana se nalaze gumbi za podešavanje vremena miksanja

Paket sadrži

Vitamix ASCENT A3500i
Posuda od 2.0 L načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera
Unikatni štap za obradu
Knjigu recepata

HUROM H320N

Predstavljamo Vam najnoviji Hurom H320N sokovnik s tehnologijom hladne preše koju je prvi na svjetskom tržištu razvio HUROM
Ono što smo dugo očekivali, napokon je stiglo na naše tržište. Ovaj fenomenalan sokovnik je u prva dva mjeseca postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je jako veliki otvor za ubacivanje namirnica, pretkomora koja sama usitnjava namirnice i na takav način vam olakšava pripremu namirnica za cijeđenje, te izrazito bistri sok koji dobijete iz svojeg ljubimca.

Ono što je klasično kod svih Huromovih sokovnika je metoda hladnog prešanja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

Dnevna preporučena količina konzumacije voća i povrća koju je teško zadovoljiti
Čaša sviježe cijeđenog soka je sve što vam treba. Uz Hurom sok lako možete konzumirati veće količine voća i povrća. Od bogatih hranjivih tvari u voću i povrću do onih sadržanih u njihovim sjemenkama i kožici koje se često jednostavno bacaju, možete brzo i jednostavno konzumirati razne hranjive tvari s jednom čašom soka.

hurom h320n

 

 

 

Hurom H320N serije dolazi s finim, glatkim metalnim sitom i Ultem vijkom koji osiguravaju savršenu kombinaciju u cijeđenju hladno prešanog soka!

Hurom Ultem vijak sa spiralnom strukturom za snažno i efikasno cijeđenje.
Čvrsto dizajnirana sita za ekstrakciju bistroga ili gustog soka.
Svježi hladno prešani sokovi cijede se zahvaljujući maloj brzini rotacije od 50 okretaja u minuti, što smanjuje stvaranje topline i oksidacije. Ono što je važno napomenuti ovdje je to da je samo mehanizam cijeđenja baziran na malom broju okretaja. Ono što sve kupce ovoga sokovnika jako iznenadi je brzina kojom dobijete čašu cijeđenog soka.

 

 

 

 

 

 


Otvor pretkomore širine 136 mm

Otvor sokovnika 3 puta veći od postojećih s otvorom od 45 mm. Ubacite cijele jabuke i naranče koje nije potrebno rezati! Mega pretkomora velikog kapaciteta od 2L omogućuje da ju napunite većom količinom voća i povrća. Uistinu možete cijeli ananas bez usitnjavanja ubaciti u pretkomoru i H320N će od njega iscjediti do 4 dcl soka. Na poklopcu pretkomore nalazi se dodatni otvor za dodavanje sastojaka u bilo koje vrijeme, čak i tijekom cijeđenja soka.
hurom h320n

 

 

 

 

 

 

 

Pametna automatska funkcija pretkomore

Pretkomora od dvije litre osim što nam omogućava ubacivanje većih komada i više sastojaka, ona ih automatski usitnjava kako bismo uštedjeli na vremenu pripreme soka.
Ovo preskakanje koraka ručne obrade sastojaka doprinosi praktičnosti i uštedi vremena.
Zdrav hladno prešani sok automatski će se iscijediti za vas, nakon što jednostavno napunite pretkomoru i pokrenete sokovnik.

 

 

 

 

 

 

 

Rotirajuće metlice za bolji sok

Rotirajuće metlice polako se okreću pri brzini od 17 okretaja u minuti i pomažu pri cijeđenju soka. Brišu sito i unutarnju stijenku komore kako ne bi ostalo pulpe na njima. Ravnomjerno miješaju sok kako bi se okusi i boje izmiješali.

 

 

 

 

 

 

Sokovnik od vrhunskih materijala

Komora za cijeđenje je izrađena od Tritana, koji je toliko siguran u doticaju s hranom, da se koristi i za dječje bočice. Hurom H320N ima sita od nehrđajućeg čelika koja su savršena za izradu bistrih sokova. Prsten sita napravljena od Ultema, koji će izdržati najveća opterećenja prilikom cijeđenja soka. HUROM je pomno odabrao materijale s velikim naglaskom na vaše zdravlje.

×
×

Košarica