Promo paket: sokovnik Hurom H320N i Wartmann dehidrator 10 polica

77.00 € mjesečno

924,00 

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava
Kategorija:

Opis

BESPLATNO – dva modula Enzita akademije u vrijednosti 158 EURA

Hurom H320N

Predstavljamo Vam najnoviji Hurom H320N sokovnik s tehnologijom hladne preše koju je prvi na svjetskom tržištu razvio HUROM

Ono što smo dugo očekivali, napokon je stiglo na naše tržište. Ovaj fenomenalan sokovnik je u prva dva mjeseca postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je jako veliki otvor za ubacivanje namirnica, pretkomora koja sama usitnjava namirnice i na takav način vam olakšava pripremu namirnica za cijeđenje, te izrazito bistri sok koji dobijete iz svojeg ljubimca.

Ono što je klasično kod svih Huromovih sokovnika je metoda hladnog prešanja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

Dnevna preporučena količina konzumacije voća i povrća koju je teško zadovoljiti

Čaša sviježe cijeđenog soka je sve što vam treba. Uz Hurom sok lako možete konzumirati veće količine voća i povrća. Od bogatih hranjivih tvari u voću i povrću do onih sadržanih u njihovim sjemenkama i kožici koje se često jednostavno bacaju, možete brzo i jednostavno konzumirati razne hranjive tvari s jednom čašom soka.

hurom h320n

Hurom H320N serije dolazi s finim, glatkim metalnim sitom i Ultem vijkom koji osiguravaju savršenu kombinaciju u cijeđenju hladno prešanog soka!

Hurom Ultem vijak sa spiralnom strukturom za snažno i efikasno cijeđenje.
Čvrsto dizajnirana sita za ekstrakciju bistroga ili gustog soka.
Svježi hladno prešani sokovi cijede se zahvaljujući maloj brzini rotacije od 50 okretaja u minuti, što smanjuje stvaranje topline i oksidacije. Ono što je važno napomenuti ovdje je to da je samo mehanizam cijeđenja baziran na malom broju okretaja. Ono što sve kupce ovoga sokovnika jako iznenadi je brzina kojom dobijete čašu cijeđenog soka.

Otvor pretkomore širine 136 mm

Otvor sokovnika 3 puta veći od postojećih s otvorom od 45 mm. Ubacite cijele jabuke i naranče koje nije potrebno rezati! Mega pretkomora velikog kapaciteta od 2 l omogućuje da ju napunite većom količinom voća i povrća. Uistinu možete cijeli ananas bez usitnjavanja ubaciti u pretkomoru i H320N će od njega iscjediti do 4 dcl soka. Na poklopcu pretkomore nalazi se dodatni otvor za dodavanje sastojaka u bilo koje vrijeme, čak i tijekom cijeđenja soka.

hurom h320n

Pametna automatska funkcija pretkomore

Pretkomora od dvije litre osim što nam omogućava ubacivanje većih komada i više sastojaka, ona ih automatski usitnjava kako bismo uštedjeli na vremenu pripreme soka.
Ovo preskakanje koraka ručne obrade sastojaka doprinosi praktičnosti i uštedi vremena.
Zdrav hladno prešani sok automatski će se iscijediti za vas, nakon što jednostavno napunite pretkomoru i pokrenete sokovnik.

Rotirajuće metlice za bolji sok

Rotirajuće metlice polako se okreću pri brzini od 17 okretaja u minuti i pomažu pri cijeđenju soka. Brišu sito i unutarnju stijenku komore kako ne bi ostalo pulpe na njima. Ravnomjerno miješaju sok kako bi se okusi i boje izmiješali.

Wartmann dehidrator 10 polica

Dehidrator Wartmann ™ 10 polica ima kućište od ne nehrđajućega čelika.  Metalna vrata sa staklenim prozorom omogućavaju stalno nadziranje namirnica pri sušenju. Može se koristiti za sušenje do 10 kilograma namirnica. Dehidrator Wartmann ima veliki tihi ventilator postavljen straga koji stvara vodoravni protok zraka preko svih 10 polica. To omogućava ravnomjerno sušenje hrane preko svih 10 polica.
U Wartmann dehidratoru možete dehidrirati gotovo sve. Voće, većinu povrća, meso, ribu. Možete samljeti sušeno povrće, voće ili biljke u prah, ili začin, napraviti vlastiti povrtni začin za juhu ili salate.

 

 

Željena temperatura i vrijeme sušenja mogu se podesiti pomoću jednostavne upravljačke ploče.

Temperatura sušenja je podesiva od 35 do 80 stupnjeva Celzija.

Ugrađeni sat je podesiv od 30 minuta do 72 sata.

 

Dehidrator Wartmann ima 10 inox polica postavljenih horizontalno omogućavaju ravnomjerno sušenje namirnica.

Svaka polica može nositi do 1 kilogram hrane.

Ploča za okapavanje ne sadrži BPA.

 

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica