Promo paket: Magimix 5200 i Wartmann dehidrator 10 polica

71.00 € mjesečno

852,00 

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava
Kategorija:

Opis

BESPLATNO – dva modula Enzita akademije u vrijednosti 158 EURA

 

S dizajnom Magimix Cuisine 5200 i izvrsnim rasponom dostupnih dodatnih dijelova, okusit ćete istinski primamljiva jela doslovno u nekoliko minuta, te pripremati širok izbor hrane koja će oduševiti vašu obitelj i prijatelje, bez obzira koliko je vaše iskustvo u kuhinji.

Shvatit ćete da je savršeno jednostavno pripremati fine kulinarske delicije, a voljet ćete i provoditi kreativno vrijeme u kuhinji. Neće biti ograničenja za eksperimentiranje u kojemu uživate, a izvanredna tehnologija Magimixa 5200 XL pomoći će vam da bez puno truda postanete učinkovitiji u kuhanju.


Magimix Cuisine 5200 XL ima jako velik otvor za ubacivanje sastojaka i potisnik, koji će vam omogućiti veću ugodnost i brzinu kada režete, ribate ili sjeckate veće krumpire, rajčice, kupus, sir… Dizajn Magimixa 5200 XL omogućuje jednako ugodno korištenje ljevacima i dešnjacima. Izgrađen na snazi modela 4200, Magimix 5200 u sebi krije motor od 1100W i posudu od 3,6L.

“Ovaj model prikladan je za pripremu velikih količina hrane i velika je pomoć onome tko mora izrezati ili naribati velike količine, a izvrstan je za pripremu velikih zabava i večera.”
(Jamie Oliver)

magimix-cuisine-5200-xl-nastavci

 

Wartmann dehidrator 10 polica

Dehidrator Wartmann ™ 10 polica ima kućište od ne nehrđajućega čelika.  Metalna vrata sa staklenim prozorom omogućavaju stalno nadziranje namirnica pri sušenju. Može se koristiti za sušenje do 10 kilograma namirnica. Dehidrator Wartmann ima veliki tihi ventilator postavljen straga koji stvara vodoravni protok zraka preko svih 10 polica. To omogućava ravnomjerno sušenje hrane preko svih 10 polica.
U Wartmann dehidratoru možete dehidrirati gotovo sve. Voće, većinu povrća, meso, ribu. Možete samljeti sušeno povrće, voće ili biljke u prah, ili začin, napraviti vlastiti povrtni začin za juhu ili salate.

 

 

Željena temperatura i vrijeme sušenja mogu se podesiti pomoću jednostavne upravljačke ploče.

Temperatura sušenja je podesiva od 35 do 80 stupnjeva Celzija.

Ugrađeni sat je podesiv od 30 minuta do 72 sata.

 

Dehidrator Wartmann ima 10 inox polica postavljenih horizontalno omogućavaju ravnomjerno sušenje namirnica.

Svaka polica može nositi do 1 kilogram hrane.

Ploča za okapavanje ne sadrži BPA.

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica