BOB Mini perilica posuđa bijela

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Bob mini perilica posuđa najmanja je perilica posuđa na svijetu s velikim kapacitetom, malom potrošnjom vode i najbržim ciklusom pranja. Lako prenosiva, jednostavno se uklapa u svaki prostor – u kuhinju, ured, kamper, brod, vikendicu, studio apartman…

Opis

BOB mini perilicu posuđa otkrijte u samo jednoj minuti.

IZNIMNO KOMPAKTNABob perilica posuđa u kuhinju, u uredu, u vikendici

BOB mini perilica posuđa prilagođava se svakom prostoru. Za mrvicu veća od prosječne mikrovalne pećnice, BOB mini perilica posuđa može stajati na kuhinjskom pultu, odmah do sudopera.
U kamper, na brod, u studio apartman, u kombi, u kuhinju, u ured… postavite je gdje god želite. To je najkompaktnija perilica posuđa na svijetu.

 

 

 

Bob perilica posuđa MALENO JE LIJEPO

BOB perilica je vrlo malena, ali nevjerojatno prostrana, iako je široka samo 34 cm. Može primiti tanjure do 29 cm promjera – jedina među perilicama ove veličine. Prilagođava se svim prostorima: kombiju, kamp kućici, brodu, studio apartmanu… BOB mini perilica posuđa idealna je za česte selidbe jer teži samo 10,9 kg pa je iznimno laka za prenošenje.

 

 

 

 

Bob priključak na vodu i sipanje vode u spremnik gif

 

AUTONOMNA

BOB je prva perilica posuđa koja može raditi bez priljučka na vodu zahvaljujući ugrađenom spremniku od 3,9 L. Praktično, puni se sprijeda tako da je možete bez smetnje postaviti ispod kuhinjskog pulta. A ako je potrebno, možete je spojiti i na dovod tekuće vode.

 

 

 

 

 

 

Bob fleksibilna košara za perilicu

 

 

FLEKSIBILNA

BOB najmanja perilica posuđa na svijet nastala je inspirirana profesionalnim perilicama suđa i dolazi s prilagodljivom košarom koja se može podešavati, ovisno o vašim potrebama. Možete oprati do 16 čaša ili šalica u samo 15 minuta, ili suđe od cijeloga dana za samo 20 minuta!

 

 

 

 

ŠTEDLJIVA Bob perilica i ušteda vode

Jeste li znali da ručnim pranjem suđa potrošite oko 15 L vode, dok istu količinu suđa u BOBu možete oprati sa samo 2,9 L vode? Zapravo, BOB koristi 5 puta manje vode nego ručno pranje suđa.

 

 

 

 

 

 

bob odvodnja otpadne vode u odvod ili u kantuSVESTRANA

BOB mini perilica posuđa dizajnirana je kako bi se prilagodila svim potrebama i može biti postavljena u sve prostore. Standardno dolazi s odvodnom cijevi od 1,5 m tako da jednostavno možete istočiti prljavu vodu u odvod, ali i u pokretni spremnik ako ste na putu.

 

 

 

 

 

 

 

bob mini perilica

 

ULTRA BRZA

Dopustite da vas iznenadi najbrža perilica na svijetu!

BOB perilica opere posuđe koje su koristile 2 osobe tijekom cijelog dana za samo 20 minuta (Express program).

 

DOSJETLJIVO OTVARANJE VRATA

BOB je prva perilica posuđa s automatskim otvaranjem vrata na dodir. Kada dodirnete vrata, ona se automatski otvaraju.

 

 

 

 

 

bob mini perilica suđa

 

KONDENZACIJSKO SUŠENJE

BOB je prva perilica suđa s automatskim otvaranjem vrata na magnet s ciljem poboljšanja sušenja, što je brže i bolje i ne troši električnu energiju.

 

 

 

SVJETLO

BOB je perilica opremljena LED svjetlima koja troše iznimno malo struje, ali su jako svijetla kako bi naglasila vaše posuđe i dodala malo šarma vašoj kuhinji.

 

Specifikacije

Dimenzije

34 x 49 x 49 cm

Trajanje ciklusa pranja

20 minuta (Express ciklus)

Potrošnja

2,9 L (Express ciklus)

Kapacitet spremnika za vodu

3,9 L

Težina

10,9 kg

Snaga

1000 W

Proizvođač

Bob

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica