Instant Pot PRO CRISP 12u1

41.42 € mjesečno

497,00 

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava

Instant Pot jednostavno oduševljava ovim modelom koji objedinjuje 12 kućanskih aparat. U njemu možete jednostavno i 70% brže pripremati svoje standardne recepte, a s dodatnim poklopcem za Air Fryer u trenu postaje friteza, pećnica, grill, dehidrator…

 

SKU: IN-10-IP-PC-08 Kategorije: ,

Opis

Instant Pot PRO CRISP 12u1 jedan je uređaj s dva poklopca jer se jednostavno transformira iz klasičnog Instant Pota u fritezu na vrući zrak, pećnicu, gril, dehidrator itd. Za razliku od druga dva modela, koja imaju programe za kuhanje pojedinih jela, Pro Crisp 12u1 daje veću slobodu, jer na njemu birate način kuhanja.

MEKO IZNUTRA – HRSKAVO IZVANA

Vaša omiljena jela sada mogu imati dodatni hrskavi završetak. Jednostavno zamijenite ravni poklopac Air Fryer poklopcem i vaš Instant Pot je spreman da vrućim zrakom ili grilanjem ili pečenjem doda završnu hrskavu notu ukusnom jelu. S Air Fryer poklopcem možete jednostavno ispeći krumpir, ribu, kruh ili cijelo pile.

KUHAJ ZDRAVO

U Instant Pot PRO CRISP ide vrlo malo ili ni malo ulja. Osim toga, svi okusi su u potpunosti sačuvani i koncentrirani, jer se kuhanjem u Instant Potu oni zadržavaju i čine vaše jelo neodoljivo ukusnim. Niti jedan drugi način kuhanja to ne može postići u mjeri u kojoj to može Instant Pot.

PROGRAMIRANE POSTAVKE KUHANJA

Jednim pritiskom odaberite željeni način kuhanja. Uređaj ima 5 programa za pripremu hrane pod visokim tlakom i 5 različitih programa za pečenje vrućim zrakom (friteza na vrući zrak) :

  1. Ekspress lonac (Pressure cooker)
  2. Sous vide
  3. Sotiranje
  4. Sporo kuhanje
  5. Kuhanje na pari
  6. Friteza na vrući zrak
  7. Pečenje kao u pećnici
  8. Lagano pečenje
  9. Pečenje kolača
  10. Dehidriranje

Nakon odabira načina kuhanja, sami odabirete vrijeme kuhanja. Važno je znati da Instant Pot u načinu kuhanja pod tlakom (Pressure cooker) kuha 70% brže od konvencionalnih načina kuhanja. To čini veliku razliku u svakodnevici svake užurbane obitelji, jer možete maksimalno odgoditi početak pripreme.

DODATNE OPCIJE odgode početka kuhanja i održavanja topline hrane nakon kuhanja idealne su za užurbani tempo života, jer divno je doći kući na svježi, topli i ukusni obrok.

Jednostavno podesite da vaš Instant Pot počne kuhati kada vi želite, stavite u njega sve namirnice, odgodite vrijeme početka i dođite nakon posla kući na topli obrok. Ili podesite vrijeme kuhanja tako da svježi ručak bude spreman za djecu prije polaska u školu.

Revolucionarni UNUTARNJI LONAC lako se vadi pomoću silikonskih ručki, a prikladan je za korištenje i na štednjaku i u pećnici. Silikonske ručkice jednostavno usjedaju u bazu uređaja i osiguravaju stabilnost lonca tijekom pripreme. Ravno dno lonca omogućuje jednolično zagrijavanje. Dodatno, lonac je periv u perilici posuđa.

Izvrstan POKLOPAC uređaja imaju automatsko zatvaranje, jer ne morate vi na sve misliti. To je posebno važno ako želite kuhati pod tlakom. Zatvaranjem poklopca, ventil za paru se automatski zatvara, a na kraju procesa kuhanja, na ekranu će pisati da je kuhanje završeno. Dodatno, Instant Pot će vas obavijestiti i zvučnim signalom. Nakon toga, jednostavnim klikom prekidača na poklopcu paru možete sigurno ispustiti.

Opcija QUICKCOOL™ omogućuje brže prirodno otpuštanje pritiska i hlađenje pare. S Instant Potom nema straha od opeklina. Para izlazi ohlađena, a proces ispuštanja pare traje minimalno.

JEDNOSTAVNO i brzo puštanje pare pomoću prekidača maksimalno pojednostavljuje ovaj proces. Jednim sigurnim klikom, para izlazi i pojačava uzbuđenje jer nakon ispuštanja pare, slijedi ukusno oduševljenje.

Pripremite savršene krumpiriće koji u samo nekoliko minuta od smrznutih postanu zlatni.
Počastite se pohanim delicijama bez grižnje savjesti.

Uživajte u punini okusa svakog jela koje skuhate u Instant Potu.

Uz Instant Pot PRO CRISP napokon možete kuhati kao profesionalac.

 

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica