Kreativnom raznolikošću Vitamix omogućuje najviše od darova prirode.

Izrađuje sok kao nikada prije: S prirodnim sokom pripremljenim u Vitamixu, dobit ćete punoću okusa, hranjivost, a od biljnih vlakana prirodan slatki i kašasti sok.

Pripremite vruću juhu bez štednjaka: Ovo je jednostavno i nevjerovatno otkriće! Oštrice Vitamixa trenjem stvaraju toplinu koja svježe povrće za oko 7 minuta i manje pretvara u kuhanu juhu.

Napravite ukusan domaći sladoled u 30 sekundi: Ovo je odličan desert koji možete pripremiti s Vitamixom. Oštrice Vitamixa razbijaju i usitnjavaju zamrznuto voće stvarajući raspršenu smjesu koja se ponovnim zamrzavanjem pretvara opet u nježan, ukusan ledeni desert, tako ukusan!

Blendira kao nikada prije: Bez obzira na to pripremate li bogat kremasti sok, gurmanske salate, miješate pića ili blendate maslac, Vitamix miksa željenom, promjenjivom brzinom, dajući izvrsne rezultate.

Savršen pire: Možete pripremiti jednostavnu, domaću hranu osiguravajući 100-postotnu hranjivost za svoju bebu i obitelj.

Rezanje – nema više: Vitamix olakšava nekoć dosadno rezanje mrkve, maslina, luka, jaja i sira. Prema potrebi, jednostavno prilagodite brzinu te sjeckajte i blendajte sastojke za zdrave umake.

Mljevenje pšenice i puno više: Možete dobiti svježe mljeveno brašno koje će u sebi zadržati sve hranjive tvari iz integralne pšenice ili iz bilo koje druge bezglutenske namirnice. Za ovaj postupak najbolja je posuda za suhu obradu (dodatna oprema po izboru).

Miješanje tijesta bez dodira: U svježe mljeveno brašno samo dodajte ostale sastojke. Tijesto će se brzo umijesiti i oblikovati u loptu, koja je spremna za podizanje.