Facebook Pixel code

 • Blenderi

  Blenderi (24)

  Vitamix blenderi - sinonim za vrhunske blendere visokih performansi.  Kroz svoju dugu povijest od 90 godina, Vitamix je postavio standarde za kućne i profesionalne uređaje!
 • Sokovnici

  Sokovnici (17)

  Sokovnici koriste tehnologiju hladnog prešanja voća i povrća, daju najbolji i nutritivno najbogatiji sok kojega možete zamisliti. Zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu), sok se ne zagrijava i ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti…
 • Mikseri

  Mikseri (9)

  Planetarni mikseri KitchenAid branda opravdavaju reputaciju sa svojom izvedbom, učinkovitošću i brzinom. Jak motor omogućava dosljednost u obradi namirnica a zaštitni pokrov štiti od prskanja. Uz standardne dodatke, dolaze sa dodatnom posudom.  Idealani su za izrade većih količina hrane jer ne morate ispirati posudu nakon svakog korištenja.  Svi nastavci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Jedna od  bitnih značajki KitchenAid planetarnih…
 • Multipraktici

  Multipraktici (39)

  Multipraktici S Magimix multipraktikom otkrit ćete jednostavnost pripreme cijelog niza finih jela – zavoljet ćete provoditi vrijeme u kuhinjskim kreativnostima. (Jamie Oliver)
 • Dehidratori

  Dehidratori (9)

  Excalibur dehidratori - 45-godišnje iskustvo i znanje. Proizvode se od 1973. godine u Americi i svjetski su broj 1 kada je riječ o dehidriranju hrane.
 • Uređaji za vodu i zrak

  Uređaji za vodu i zrak (20)

  Uređaji za čistu vodu - Pogledajte našu ponudu vodećih svjetskih proizvođača filtera za pitku vodu.
 • Mlinovi

  Mlinovi (4)

  Kameni mlinovi idealni su za svaku kuhinju koja treba kvalitetno brašno u dovoljnim količinama.
 • Sana začini

  Sana začini (62)

  Sana začini Kvalitetni i vrhunski restorani postavljaju standarde, ali za ostvarivanje svojih ideja često trebaju iznimno kvalitetne i nerijetko specifične namirnice koje teško mogu nabaviti na našem tržištu. Posebne vrste soli različitih boja i okusa, jestivo cvijeće, rijetki začini, aromatizirana ulja ili ocat i slično, postaju dodaci koji uz kvalitetnu pripremu i prezentaciju čine razliku. Začinsko bilje – svježe ili…
 • Ostali proizvodi

  Ostali proizvodi (10)

  Jednostavni pomoćni proizvodi kao spiralizatori, vrećice za orašide i drugi uređaji i oprema koji nisu raspoređeni u neku od drugih kategorija.
 • Štapni blenderi

  Štapni blenderi (9)

  Štapni blenderi Bamix - savršenstvo iz Švicarske. Kada je u pitanju svestranost uređaja, izvrsnost u radu i jednostavnost korištenja, Bamix jednostavno ne možete pobijediti.
 • Preše za ulje

  Preše za ulje (2)

  Yoda preša za ulje - može prešati ulje iz sjemenki bundeve, suncokreta, sirovih maslina, iz orašastih plodova kikirikija, oraha, lješnjaka te sjemena sezama, lanenog sjemena, čia sjemena, konoplje, kokosa.
 • CIDRANI

  CIDRANI (12)

  CIDRANI - Premium živi organski jabučni ocat s wild mother kulturom Cidrani nazivamo octom u nedostatku boljeg pojma. On je zapravo jedan visokofunkcionalni fermentirani tonik od cider jabuka koji obiluje mikronutrijentima, posebice polifenolima - sadrži ih čak 8000 mg/l. Usporedbe radi, visokokvalitetna maslinova ulja koja imaju više od 250 mg polifenola po litri službeno se smiju nazivati dobrima za zdravlje.…
 • Knjige

  Knjige (54)

  Knjige poznatih hrvatskih autora usko vezane uz zdravi način prehrane.
 • Radionice

  Radionice (27)

  Enzita Kitchen Studio - Imamo najveću prezentacijsku kuhinju za koju znamo. Ako netko ima veću – javite nam! 🙂 U njoj možete potpuno uživati u raznim radionicama koje organiziramo. Izaberi svoju radionicu, prijavi se i – uživaj.
 • POKLON BON

  POKLON BON (1)

  ENZITA Poklon bon! Kako do poklon bona? Jednostavno! Poklon bon možete kupiti online ili u trgovini. Odaberi iznos poklon bona i razveseli dragu osobu sa bonom od 200 kn, 500 kn, 1000 kn.
×

Košarica