Trenutno pregledavate VIDEO TEST Može li Hurom H320N hladno prešati nar (šipak)?

VIDEO TEST Može li Hurom H320N hladno prešati nar (šipak)?

image_pdfimage_print

Prezentirajući najnoviji sokovnik s tehnologijom hladnog prešanja Hurom H320N, kupci nas često pitaju može li se njime prešati nar, tj. šipak. Kako bi vam zorno prikazali da može, snimili smo kratku video prezentaciju:

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ovaj fenomenalan sokovnik već je u prvim mjesecima postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je metoda hladnog prešanja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

U naru se nalaze i antioksidant punicalagin koji povoljno utječu na zdravlje srca i krvožilnog sustava. Redovno uzimanje ovog ploda snižava krvni tlak i smanjuje količine lošeg kolesterola u organizmu.

 

Više informacija o ovom sjajnom sokovniku pronađite u testu dr. sc. Anite Freimann.

Enzita nudi uređaje koji značajno olakšavaju i ubrzavaju pripremu obroka. I ne samo to, oni vam omogućuju dugoročni uspjeh jer je s njima sve lako i jednostavno, a mogućnosti za pripremu obroka su neograničene. Zato, prije ili poslije, oni polako postaju vaši najbolji prijatelji i saveznici u pripremi zdravih obroka.

Kupite H320N već danas!

×
×

Košarica